Přihlášení WP

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  hermoch a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24704

    hermoch
    Participant

    Dobrý den,
    můžete mi prosím poradit s hláškou?

    “Aktuální relace přihlášení vypršela, přihlaste se prosím znovu. Po přihlášení se automaticky vrátíte zpět na stávající stránku.”

    Zkoušel jsem deaktivovat pluginy, smazat , nastavit šablonu deafult a nic nezabírá. Nemáte prosím nějaký tip? verze WP 4.3.

    Děkuji

    #24709

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle mě to není žádná chyba? Když se přihlásíte do WordPressu z nějakého počítače (prohlížeče), tak si prostřednictvím cookies pamatuje, že jste přihlášen. Je to ale časově omezeno (z hlavy teď nevím, zda měsíc nebo dva týdny), takže se jednou za čas musíte znovu přihlásit. A někdy se to stane zrovna v průběhu práce v administraci, takže abyste nemusel opouštět rozdělanou práci, tak se můžete ihned znovu přihlásit a zůstanete tam, kde jste zrovna byl (a nebudete přesměrován na přihlašovací stránku)…

    #24710

    hermoch
    Participant

    Děkuji. Problém je v tom, že jsem přihlášen jako administrator, ale jakmile chci přizpůsobit šablonu, tak mi ta hláška pořád naskakuje, i když jsem přihlášený jako administrator. Zadám přihlašovací údaje, napíše byl jste úspěšně přihlášen a po 2 sekundách chce abych se přihlásil znovu. Pořád se to opakuje dokola. Ta hláška souvisí jen s přizpůsobit šablonu. I když jsem již zkoušel aktivovat jiné šablony, včetně základních pro WP, tak nic nepomáhá. Přihlášený do WP jsem denně, administrace funguje, ale akce přizpůsobit šablonu to způsobí.
    Děkuji Vám za odpověď.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti