Přidání meta dat k postu, resp. úprava php

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Přidání meta dat k postu, resp. úprava php

Štítky: , , , , , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomáš a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28004

    frog
    Participant

    Ahoj, zeptám se ještě na jednu drobnost, která mi chybí ke spokojenosti u mého pokusného webu. Jak jednoduše přidám vedle administrátora, kategorie a datumu ještě čas? Co jsem koukal, skoro žádná šablona to defaultně nenabízí, ale docela bych ho tam rád měl. Nechápu, že taková drobnost není přímo podporovaná v nastavení. Ale co, nějak to půjde.

    A k tomu se váže druhý dotaz. Pokud jediné řešení je úprava funkcí v php, čemuž bych se ovšem raději vyhnul, tak proč se mi nechce přepsat původní soubor tím novým v child šabloně? Změny v parentu fungují, ale zde v child kopii třeba template-tags.php (kde právě je to vypisování data atd.) ne. Jak kdyby neexistovalo propojení, i když v nabídce ho vidím. Díky moc.

    http://hologram1986.funsite.cz/

    #28007

    Tomáš
    Participant

    Nastavení zobrazování data najdeš v Nastavení -> Obecné Pod nastavením formát data vybereš možnost vlastní kde si napíše tvar, který se ti hodí. Návod máš zde, takže například použiješ něco takovhéo G:i, j. n. Y

    #28024

    frog
    Participant

    Děkuj!!! Taková blbost a ono je to tak jednoduché. Nenapadlo mě, že když je datum a čas v samostatných sekcích, že mám čas nacpat i do té datumové. Myslel jsem, že je to phpčkem někde nadefinované blbě. Jestli mohu ještě dotaz, jaký je rozdíl mezi H:i a G:i? Vypadá to stejně. Každopádně vše už šlape jak má. Fakt díky:)

    #28025

    Tomáš
    Participant

    H je vždy dvouciferné, G není

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti