Při aktualizaci 3.0.1 přestal fungovat WP

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Při aktualizaci 3.0.1 přestal fungovat WP

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  milosak a poslední změna je stará 13 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #703

    bpf
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    setkal jsem se poprvé s touto chybou. Měl jsem WP 2,9,1. To bylo v pořádku. Včera jsem po rozhodnutí aktualizoval wp na 301cs verzi. Děláno přes ftp. Soubory jsem nahrál přes ty staré tak, jako jsem to dělával dřív a bylo to bez problémů.

    Nyní se sice přihlásím do administrace, ale v ní nemůžu psát nové články apod. Je to jako když jsou starý nefunkční pluginy a nefunguje wp korektně jak má.

    Jakmile jsem tu chybu objevil, smazal jsem všechny veškeré pluginy a chyba je porád stejná. nenačte se mi stránka s Příspěvky, Stránky atd. Nevíte prosím, co s tím?

    Jako poslední možnost si nechávám novou instalaci wp, ale dost se toho bojím, abych neztratil veškerá data apod. Web už mi jede přes rok.

    Děkuji za případnou radu.

    Pavel Kaleja

    #7175

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci… Obvykle jsou podobné problémy způsobeny nedostatkem paměti (memory_limit). Zkuste zjistit podrobnosti, případně deaktivovat českou verzi (v souboru wp-config.php smažte cs_CZ, zůstanou tam pouze prázdné uvozovky). Další možností je šablona (zkuste aktivovat výchozí Twenty Ten), či nějaké nastavení. Pokud nic z výše uvedeného nepomůže, tak budeme hledat problém jinde (pošlete přihlašovací údaje na email pavelevap@separatista.net). A pokud to vyřešíte, tak dejte prosím vědět, čím to bylo…

    #7176

    bpf
    Participant
    Web

    Nyní jsem měl čas věnovat tomuto problému. Jednoduše jsem zkusil změnit šablonu na defaultní a ejhle. Vše fachá tak, jak by mělo. Čili problém, že se mi wp nezobrazoval korektně, je vyřešený.

    Naopak mě netěší to, že budu muset hledat jinou, stejně pěknou a užitečnou šablonu jinde.

    přesto díky za radu.

    #7177

    admin
    Keymaster
    Web

    Deaktivace všech pluginů a vyzkoušení výchozí šablony už ani moc nepřipomínáme, ale budu to muset asi na fórum přidat jako nějaké statické oznámení i pro ostatní, protože se to objevuje stále nejčastěji (mimochodem ve své odpovědi jsem nabádal k aktivaci výchozí šablony Twenty Ten).

    P.S. Třeba ještě není vše ztraceno a stačí udělat nějakou drobnou úpravu v šabloně, aby správně fungovala i pro WordPress 3.0. Nevím, jestli už tam nemáte nasazenou novou, ale klidně mi pošlete, která šablona konkrétně zlobila a zkusím se na to pro zajímavost podívat…

    #7178

    milosak
    Participant

    Aktualizoval jsem ze starší verze tuším 2.2.3 na 3.0.1. Vše proběhlo v pořádku i web funguje tak jak má. Jediný problém je s editací stránek. V okně pro editaci stránek nejde přepínat mezi možností editor/html. i při volbě editor se zobrazuje verze html. druhý zádrhel je v tom, že jedna stránka nejde vůbec editovat. Zkoušel jsem vypnout pluginy, ale nepomohlo to. Příspěvky fungují normálně. Nevíte někdo čím to je?

    #7179

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud to nedělají zastaralé pluginy, tak by to mohla dělat ještě šablona (zkuste aktivovat výchozí šablonu Twenty Ten a vyzkoušet, zda to s ní v pořádku funguje). Vyzkoušet můžete také jiný prohlížeč (nebo pořádně vyčistěte cache toho stávajícího). Pokud nic z toho nepomůže, tak pošlete přístupové údaje na (o několik odpovědí) výše uvedený email, zkusíme se na to podívat…

    #7180

    milosak
    Participant

    Tak to dělala starší verze pluginu contact-form. Asi jsem ho při vypínání všech pluginů přehlédl. Sorry, že jsem na takovou banalitu nepřišel a díky za tvůj čas admine.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti