Premenovanie úvodní stránka

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Premenovanie úvodní stránka

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1431

    lubo4sk
    Participant

    Zdravím,kto by mi prosím pomohol,ako premenovať v navigačnej ponuke hore úvodní stránka na ľubovoľný text? Pozeral som to tu na fóre ale nič som nenašiel a keď som našiel, tak nefungovalo.

    Ďakujem

    #10608

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslíte na webu nebo v administraci WordPressu? Používáte vlastní menu? Jakou používáte šablonu?

    #10609

    lubo4sk
    Participant

    Na webe. Používam vlastné menu, šablóna je zo stránky themeforest.com a volá sa infocus

    #10610

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona inFocus vypadá vcelku povedeně…

    Pokud používáte vlastní menu a máte tam vloženou stránku “Úvodní stránka”, tak tuto stránku z menu odstraňte a vytvořte si vlastní uživatelský odkaz. Jako URL zadejte URL úvodní stránky webu a text si můžete zvolit přesně podle svých požadavků…

    #10611

    lubo4sk
    Participant

    Ja už fakt neviem či som taký bútľavy, ale stále mi to úvodní stránka ukazuje na webe ukazuje.

    #10612

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste to nějak podrobněji popsat – co jste udělal a co vlastně nefunguje? Vložil jste do menu uživatelský odkaz? Nezobrazuje se na webu? Můžete uvést odkaz na web, abychom se mohli podívat?

    #10613

    lubo4sk
    Participant

    http://www.lsstudio.sk pod obrázkom je navigačný panel, na ňom je uvodní stránka a zkušební stránka. Tú skušonú stránku v prehľade stránok mám a dá sa vymazať. Ale tu úvodnú nie premenovať na home alebo domov. Proste som už zúfalý.

    #10614

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak teď už je to konečně jasné. Vůbec na webu nepoužíváte vlastní menu, a proto si patrně nerozumíme. A pokud vlastní menu nepoužíváte, tak je automaticky použita funkce wp_page_menu() a šablona Twenty Ten ještě automaticky přidává parametr show_home, aby se zobrazila úvodní stránka (a tento text je pak přímo součástí překladu).

    A jaké je možné řešení? Nejjednodušší je naklikat si vlastní podobu menu, naleznete ho v menu Vzhled – Menu. Vytvořte si nové menu, doplňte stránky, které tam chcete mít, vytvořte vlastní uživatelský odkaz pro úvodní stránku a nakonec nezapomeňte toto vytvořené menu definovat pro použití v šabloně (v levé horní části je sekce “Umístění v šabloně”, kde si vyberete vytvořené menu a volbu potvrdíte uložením). Pročtěte si také celou rozsáhlou nápovědu na této stránce pro tvorbu vlastních menu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti