Překlad Woocommerce šablony

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Překlad Woocommerce šablony

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  donkooler a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20941

    donkooler
    Participant

    Zdravim, potřeboval bych poradit s překladem woocommerce šablony, částečný český překlad tam je ale to vůbec netušim kde se tam vzal, když hledám některý český pojmy v ftp tak mi to nenajde, plugin woocommerce čeština mám stáhlý ale sobour .mo je prázdný, tudíž tím pádem je ten plugin uplně k ničemu a potřeboval bych poradit odkud se ty slova berou.

    Zkoušel jsem i přepsat originální anglický slova ale taky žádná změna..

    Když chci přeložit šablonu přes codestiling zobrazí se:

    Your translation file doesn't support the multiple textdomains in one translation file extension. Please re-scan the related source files at the overview page to enable this feature.

    woocommerce 2.2.4
    šablona: oxygen

    #20942

    donkooler
    Participant

    * překlad jsem našel ve wp-content/languages/plugins/ a jsou tam přeložená slova, která se i potom ukazují anglicky při prohlížení šablony

    #20956

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte placenou šablonu Oxygen? Tam to bohužel nemohu vyzkoušet, protože šablona není volně dostupná.

    Ale o částečném českém překladu se na webu autorů nic nepíše. V jakém souboru jste přesně našel češtinu pro tuto šablonu? V adresáři wp-content/languages/plugins by měly být spíše lokalizace pluginů. Pokud vím, tak je plugin WooCommerce z velké části počeštěn a některé řetězce (či funkce) tak mohou být použity přímo v šabloně.

    Plugin WooCommerce čeština je podle mě zastaralý a patrně už k ničemu.

    Pokud chcete zkusit plugin Codestyling Localization, tak jde o standardní hlášku, kterou můžete ignorovat a provést skenování souborů šablony, čímž získáte podklady pro následný překlad šablony.

    #20959

    donkooler
    Participant

    Já jsem právě že myslel že v šabloně jsou slova použita z pluginu woocommerce. Nemáte nějakej postup jak to udělat v tom codestyling prosim vás, já se tam moc nevyznám právě.

    Děkuji moc

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti