Překlad šablony realia

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24118

    Agent1
    Participant
    Web

    Zdravím,používám placenou šablonu http://themeforest.net/item/realia-responsive-real-estate-wordpress-theme/4789838 a řeším její překlad.Přes poedit jsem si přeložil zakladní soubor a další soubor *.po jsem v šabloně nenašel.V administraci je něco anglicky a něco česky,což by ani tak nevadilo,jako že na stránkách se mi zobrazuje angličtina. Potřeboval bych poradit jak upravit stránku i widgety.Díky

    #24127

    admin
    Keymaster
    Web

    Odebral jsem odkaz na web, protože byl nefunkční.

    Šablona Realia vypadá dobře a už si ji koupilo tolik uživatelů, že nevěřím, že by měla nějaké zásadní problémy s lokalizací. Zkuste ji ještě místo Poeditu nechat proskenovat třeba pluginem Loco Translate, možná ještě něco odhalí. Obsahovala šablona zdrojový soubor .pot? Často se stává, že ho autoři zapomenou aktualizovat, takže obsahuje starší řetězce, jejichž překlad se pak na webu samozřejmě nezobrazí, protože jsou už v šabloně jiné novější řetězce. V programu Poedit slouží pro aktualizaci možnost Katalog – Aktualizovat ze zdrojového kódu.

    Ale potřeboval bych vidět konkrétní lokalizační soubor a šablonu, abych to mohl ověřit…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti