Přechod na další stránku

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Marp a poslední změna je stará 10 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3524

    Marp
    Participant

    Udělal jsem web, šablona rockmusic od SMThemes. Mám v Zobrazení zobrazovat poslední 3 příspěvky. Na wbu se dole zobrazí Další stránka, ale při kliknutí vyjede: Chyba 404 | Nic nenalezeno!

    Omlouváme se, ale hledáte něco, co tu není. odkaz je: http://janvytasek.com/cs/page/2/

    Jak docílit, aby se další stránka zobrazila korektně??? Už na tom dělám tři hodiny, hledám, upravuji a furt nic…

    #16014

    Musilda
    Participant
    Web

    Tak možností může být více, záleží na tom, jak je ten výpis udělaný, někdy jsem měl problém s $paged u wp_query, ale všiml jsem si, že máš jazykové verze a u jednoho webu se mi to také stalo, že ten plugin blbnul a když jsem ho vypnul, tak to fungovalo.

    #16015

    Marp
    Participant

    No a právě tento plugin “Polylang” vypnout nemůžu :-( Taky si myslím, že to dělá on, ale třeba je ještě nějaká cesta…

    #16016

    Musilda
    Participant
    Web

    No já jsem použil Bogo a po zapnutí do všech adres nacpal en a byl konec. To by chtěl někoho, kdo by se mrknul, jak ten plugin nastavuje url.

    #16017

    Marp
    Participant

    Tady je nastavení pluginu Polylang > http://janvytasek.com/wp-content/uploads/polylang.png jestli tě napadne, kde co nastavit, já zkouším různě přepínat a už v tom plavu…

    #16018

    admin
    Keymaster
    Web

    Marp: Je třeba zkusit deaktivovat všechny pluginy (zejména pak zmiňovaný Polylang) a nasadit výchozí šablonu Twenty Twelve, aby se vyloučila jiná možnost. Máte na webu vůbec více než 3 příspěvky? Žádné další jsem tam neviděl, takže možná proto stránkování nefunguje? Asi by to také chtělo používanou šablonu RockMusic aktualizovat. A pokud to opravdu způsobuje plugin Polylang, tak bude asi problém s výpisem příspěvků. Prováděl jste v šabloně nějaké úpravy nebo tam je původní verze? A co když necháte plugin Polylang aktivní a pouze změníte šablonu?

    #16019

    Marp
    Participant

    Problém je v tom, že tato šablona zobrazuje na úvodní stránce > Nejnovější příspěvky i stránky. teď jsem nastavil na webu zobrazit maximálně 10 příspěvků a je to tam vidět. takže když nastavím 3, tak by se měl zbytek zobrazovat na dalších stránkách.

    Šablona je poslední verze a kromě překladu v sekci Translations jsem nedělal žádné úpravy. No a šablonu si vybral klient a trvá na ni, stejně tak i na tom, aby měl dvojjjazyčný web – translátory striktně odmítá. Takže ani Polylang nelze vypnout. Tady by stačilo, aby se nezobrazoval ten text – Další stránka a je vyřešeno, protože by se zobrazovaly vždy jen poslední tři příspěvky a zbytek by si návštěvník webu proklikal přes menu stránek nebo menu příspěvků.

    EDIT: Takže v Languages > Settings jsem zaškrtnul “Hide URL language information for default language” a dole Další stránka se již nezobrazuje…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti