Pozice rubrik v responzivní šabloně.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Pozice rubrik v responzivní šabloně.

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36927

    Lajbrurek
    Participant

    Ahoj.

    Mám šablonu twenty fourteen, přesně jak separatista.net. Když ale stránku zobrazím na mobilu, tak se mi rubriky posunou až dolů pod příspěvky. Přesně tak, jak to udělá tady na separatista.net. Potřeboval bych ale, ale byly rubriky při zobrazení na mobilu hned nahoře pod horním pruhem.

    Díky za radu.

    #36939

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, tak o tom jsem nikdy nepřemýšlel :-) Jako první se zobrazí příspěvky (#primary), potom widgety z pravého panelu (#content-sidebar) a nakonec až levý panel (#secondary). Obávám se, že snadno to přehodit nepůjde. Ale když se nad tím zamyslím, tak to dává smysl, nejdůležitější je obsah (příspěvky/stránky), potom panel související s obsahem a nakonec levý panel (obecné věci k webu). Rubriky by se možná hodily trochu výše, ale možná by to šlo obejít, např. přidat do horního menu stránku “Rubriky” a na ní udělat rozcestník rubrik s popiskem. Potom to bude přístupné hned z horní ikonky menu…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti