Pozadí WP nepracuje korektně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Pozadí WP nepracuje korektně

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38001

    pvlcak
    Participant

    Prosím o radu. Na jednom z mnoha webů, které spravuji se mi objevila chyba v pozadí. Přihlásím se jako admin do pozadí a při vykonání jakéhokoliv příkazu, tzn. třeba kliknutím přejít do seznamu pluginů či cokoliv dalšího si mi objeví frontendové zobrazení úvodní stránky. Je zajímavé, že v adresním řádku zůstává adresa na kterou jsem klikl, ale s jednou zvláštností. Za názvem domény jsou dvě lomítka např. http://www.mojedomenam.cz//plugins.php. Nelze tak provést ani aktualizace ani cokoliv jiného.
    Systém: WP 4.9.2, PHP 5.4.39-0+deb7u2 / 64Bit OS, paměť využito cca 82 z 512 nastavených MB
    Děkuji za případnou radu

    #38002

    pvlcak
    Participant

    a ještě jeden poznatek-ve frontendu se zobrazuje pouze home stránka, nelze se přes menu proklikat na jakoukoliv jinou stránku

    #38006

    admin
    Keymaster
    Web

    Stalo se to po nějaké aktualizaci nebo z ničeho nic? Verze PHP je už dost zastaralá, ale nevím, zda by to mohlo způsobit popisovaný problém.

    Zkuste klasiku, tedy deaktivovat všechny pluginy (přejmenováním složky wp-content/plugins na FTP) a používanou šablonu (přejmenováním jejího adresáře). POkud nic nepomůže, tak by za to mohl hosting (server), respektive nějaké jeho nastavení. A další možností je malware (virus). Bohužel těžko říci…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti