Post to Facebook nefunguje

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19782

    Atomic
    Participant

    Hezký den,
    používám plugin post to facebook, ale když chci článek publikovat, prostě mi to nevezme náhledový obrázek, který mám u článku, ale dá mi to na výběr ze 3 jiných obrázků (úplně jiných článků). Přitom náhledová velikost 150X150 je stejná u všech článků. Nevíte, čím to může být? Teď mi to udělalo za sebou u dvou článků, čili nemůžu je publikovat na Facebooku (je opravdu hloupé dát článek, u kterého bude obrázek z jiného).

    Děkuji moc za odpvěď

    #19793

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Post to Facebook je už poměrně zastaralý. Pokud jsem to dobře pochopil, tak bere URL adresu článku a nechá ji automaticky sdílet na Facebook. Nevyužívá ani žádné moderní definice vhodného náhledového obrázku (založeno na Open Graph Protocol). Buď se Facebook prostě netrefí nebo je tam ještě nějaký jiný problém, proč náhledové obrázky zcela ignoruje. Nemáte příklad URL adresy, abychom ji mohli zkusit sdílet a podívat se na HTML zdroj? Můžete ji zkusit otestovat např. pomocí speciálního nástroje. A také bych asi použil nějaký modernější plugin…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti