Posílání obrázků z webu jako MMS?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Posílání obrázků z webu jako MMS?

Štítky: , , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25250

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím,
    mám na webu tlačítko, kterým si čtenáři mohou poslat obrázek + krátký text k němu emailem. Hodilo by se mi, kdyby šlo to samé dělat i formou MMS na mobil (např. dětem, které nemají mail, ale mobil ano). Snažím se vypátrat, jestli to vůbec jde, zatím neúspěšně. Nejsem kodér, tak hledám pokud možno nějaké “hotové” řešení anebo někoho, kdo to zvládne vyrobit.
    Poradíte někdo?
    Díky.

    #25263

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to nevím, pro odesílání SMS zpráv existují různé služby, např. GoSMS. Pomocí jejich API pak lze službu snadno implementovat na webu. Výhodou podobné služby je, že nemusíte řešit detaily přímo s konkrétním operátorem a lze ji poměrně snadno integrovat. Ale žádnou službu pro odesílání MMS zpráv jsem zatím nikde neviděl, možná snad jedině brána SMSmidlet, ale tam jsem nikde neviděl možnost integrace na vlastním webu. Takže možná bude třeba stejně kontaktovat konkrétního operátora a domluvit si s ním nějaké podmínky, nevím, nemám s tím zkušenosti. Ale pokud něco zjistíte, tak dejte určitě vědět :-)

    Chce to se také zamyslet, kdo bude odesílané MMS financovat :-) Pokud to bude provozovatel webu, tak to bude docela finančně náročné (odhadem několik Kč za MMS zprávu) a pokud by to měli být uživatelé, tak jestli o to budou mít zájem a jak to budou provozovateli webu platit? Opět by to asi ideálně chtělo nějakého zprostředkovatele, který to všechno zařídí…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti