posilani mailu pres PHP ve WP

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem posilani mailu pres PHP ve WP

Štítky: , ,

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (6 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #911

    vendistomas
    Participant
    Web

    Opět zdravím,

    přemigroval jsem na WP další z webů. Ten původní byl na phpRS a využíval jsem na něm pro jednu aplikaci zasílání mailů.

    Fungovalo to vy smyslu http://neco.cz/poslimail.php?prijemce=email@email.cz&mail_odesilatele=neco@domena.cz&predmet=text predmetu&zprava=text zpravy

    Uměl by to nějak i WordPress? Mohl by mi někdo poradit php kód, aby to fungovalo stejně.

    Velice děkuji. T.

    #8021

    Lukenzi
    Participant

    Na posílání emailu jsou pro wp stovky pluginů stačí si jen vybrat. Ukázany příklad ale asi nebude umět žádný, protože už z principu je to nesmysl. Např. IE umožňuje max. délku GET požadavku 2048 znaků, takže když odečtu předmět a samotnou emailovou adresu můžu odeslat zprávu max. o nějakých 1900 znacích, jinak se zpráva neodešle. Nemluvě o tom že text zprávy v GET parametru je docela šílenost.

    Z dostupné nabídky pluginů si určitě vybereš mnohem lepší, spolehlivější a bezpečnější řešení: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=email+form&sort=

    #8022

    vendistomas
    Participant
    Web

    velikost nevadí, je to email, který se posílá defakto na mobil jako SMS (na mobilní mail) …

    doted jsem používal toto …

    <?php

    Mail($prijemce, $predmet, $zprava, “From: ” . $mail_odesilatele);

    echo “Mail odeslan…”;

    ?>

    #8023

    Lukenzi
    Participant

    Tak jednoduše použij jakýkoliv plugin pro kontaktní formulář. Já používám Fast Secure Contact Form, lze v něm nastavit jednotlivá pole, která má uživatel vyplňovat a spoustu dalších věcí. Jinak už nevím, opravdu netuším co tvá aplikace mněla dělat nebo jak funguje ale pokud jen uživatel vyplní 3 pole a odešle je na nějaký mejl tak ti ten plugin bude vyhovovat.

    #8024

    Ratesman
    Participant
    Web

    Ahoj Tomáši,

    v úvodu diskuze píšeš, že jsi s dalším blogem emigroval z phpRS na WordPress.

    Ve svém volném čase dělám stránky pro neziskovou organizaci a ta by tohle potřebovala. Myslíš, že by jsi mi mohl pomoci nebo nějak naspěrovat, jak tuhle migraci reálně a úspěšně dotahnout do konce? :)

    Díky za každou radu :)

    Mirek

    #8025

    Lukenzi
    Participant

    Ratesman: Omlouvám se že jsem se ještě neozval na mejl, ale nějak nestíhám :) Každopádně pokud na tu migraci extrémně nespěcháš může ti pomoct plugin, na kterém zrovna dělám. Chce to jen vydržet :D Nějaké to info zde.

    #8026

    Ratesman
    Participant
    Web

    Lukenzi: samozřejmě chápu, že máme všichni ještě jiné starosti, než php, mysql atd. takže budu trpělivě čekat na chystaný plugin, případně jinou, dobře odvedenou práci, takže zatím díky za snahu. Ps: jen prosím potom napiš do e-mailu, sem zatím moc nechodím :) :) i když, jak vydím ty témata, tak se to asi změní :)

    #8027

    Lukenzi
    Participant

    Plugin se budu snažit, v rámci možností, dodělat co nejdřív a neboj určitě se ozvu :)

    #8028

    Lenicka1313
    Participant

    Zdravíčko,

    já bych z vlastní zkušenosti doporučila tuto firmičku (smartemailing.cz), která se stará o email marketing pro náš server. Jsme s nimi naprosto spokojeni a odvádí velice kvalitní práci. Vložené prostředky se nám opravdu vracejí a mohu tedy pouze doporučit.

    #8029

    neteyescz
    Participant

    Ta lenicka 1313 spamuje všude,koukal jsem že i na forum jakpsatweb.cz

    Smazat a zablokovat ip admine:-)!

    #8030

    admin
    Keymaster
    Web

    Lenicka1313: A jak se to alespoň trochu týká WordPressu? Předpokládám, že služba slouží pro zjednodušení hromadného rozesílání emailů, ale moc jsem to v marketingových větách nepochopil. Až budete mít plugin pro WordPress (např. načtení všech emailových adres do vašeho systému či přímo integrace prostředí do WordPressu), tak se ozvěte :-)

    neteyes: Díky za info, odstranil jsem alespoň odkaz, už to tu ale nechám. Sice se to vůbec netýká našeho tématu, ale celé tohle vlákno se moc nepovedlo :-) Přechází od emailu po formuláře k phpRS a hromadným (marketingovým) emailům… Budu muset fórum trochu lépe moderovat, rozdělovat vlákna podle logiky, přesunovat je, atd. Zatím na to bohužel nebylo moc času…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti