pomoc se spadlým webem

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  krkovicka a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20211

    krkovicka
    Participant
    Web

    Dobrý den, ¨vlastní hloupostí jsem si poškodil šablonu, spadl web a po restartu nefunguje.

    Chtěl jsem odmazat u příspěvků položky Publikováno:…Datum: …a umazal jsem toho zřejmě více, než jsem měl, na to mi spadl web, tak jsem ho celý smazal, kromě databáze, na ftp jsem nahrál nový wordpress, nainstaloval na starou databázi (už jsem to tak jednou dělal a fungovalo to) a teď se mi objeví jen úvodní stránka nechce to se mnou vůbec komunikovat, nefunguje ani menu, když kliknu na menu, tak se objeví .. The requested URL /domains/msrange.saenger.cz/ms-range-team/ was not found on this server.

    jedná se o web … msrange.saenger.cz

    děkuji za radu Jaroslav

    #20213

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně jste v šabloně pouze odmazal nějakou část PHP kódu a došlo k Fatal error. V tomto případě ale stačí pouze nahrát původní (či zálohovanou) verzi šablony a vše je zase v pořádku. Přeinstalovat kvůli tomu WordPress je dost zbytečné :-)

    Podívejte se na nastavení URL adres (menu Nastavení – Obecné). Nepoužíval jste původně nějaké nastavení, aby URL adresy neobsahovaly část /domains/msrange.saenger.cz/?

    A ještě mě napadá – nepoužíváte náhodou Wedos a nesmazal jste si náhodou nějakou jeho část, např. soubor .htaccess?

    #20215

    krkovicka
    Participant
    Web

    Ano, používám Wedos, a skutečně jsem omylem smazal i .htaccesss , soubor jsem znovu nahrál a vše kromě obrázků funguje, naštěstí je jich tam jen pár, takže je tam navkládám zpět, děkuji moc za radu …

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti