Polylang – zprovoznění webu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Polylang – zprovoznění webu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19333

    Garnett23
    Participant

    Byl by tu někdo kdo by mi poradil s Polylangem? Mám stránky http://www.brucekperformancehorses.com a chtěl bych to udělal ve 3 jazycích. ENG,CZE,NL.

    Mám to udělat prozatím v ENG, a když chci více jazyků? Musím za použití polylangu dělat nové menu v těch jazycích atd? Nebo jak to funguje? Je tu nějaký podrobnější návod, třeba i videonávod?

    Nevím jak tam přidat více jazyků.

    Moc děkuji.

    #19365

    Garnett23
    Participant

    Tak se mi to povedlo rozjet ten polylang, nicméně mám potíž s tím, že menu je pouze v jednom jazyce v ENG.

    A hlavní stránka Home když ji chci přeložit do jiného jazyku, tak se mi nechce přeložit :/ Může mi někdo poradit?

    Přitom v administraci mám tu úvodní stránku vypsanou v ENG,CZE,NL ale bohužel v administraci se mi tam nezobrazuje u toho ta tužka taková, nevím proč u ostatních ano :/

    http://www.brucekperformancehorses.com

    Může mi někdo poradit? V nastavení zobrazování mám zaškrnuto statická stránka HOME.

    Když chci přidat jazyk ENG stránce Home, konkrétně češtinu, tak po uložení mi k té stránce Home nedá tu tužku, jako že je tam český překlad.

    Může mi někdo poradit? Děkuji

    Attachments:
    #19550

    NoName
    Participant

    Zdravím,
    pro každý jazyk se musí udělat zvlášť menu.
    Vše je celkem jednoduché. Po přihlášení do editační sekce Worpressu je v horním menu výběr jazyka. Filtruje to například zobrazené příspěvky.
    Dále při zadávaní příspěvku je v pravém sloupci nabídka pro vytvoření kopie v jiném jazyku. Koukni se ke mně: http://www.sektor22.eu.

    Co mě trápí je NextGen galerie. Ta nemá podporu pro více jazyků. Nelze doplnit popis ve více jazycích. Dokonce to není ani v placené verzi.

    #19732

    admin
    Keymaster
    Web

    Garnett23: Pokud jsem si na odkazovaném webu dobře všiml, tak se vlastní menu pro každý jazyk už podařilo zprovoznit? Pořád tam ale asi zůstává problém s nastavením vícejazyčné úvodní statické stránky? Na přiloženém obrázku máte kromě stránky “Home” také stránku “Hlavní stránka”, což by měla být česká verze anglické stránky “Home”? Zajímavé je, že jsme tu už podobný problém jednou řešili, zkuste se podívat na doporučované řešení (je tam jedno specifické nastavení). Pokud se přesto nezadaří, tak pošlete přihlašovací údaje k WordPressu na email pavelevap@separatista.net, zkusím se na to časem podívat.

    Sektor22: Zajímavé, myslel jsem, že NextGEN Gallery je kompatibilní s WPML, ale zatím evidentně stále ne, i když se na tom pracuje.

    #19828

    admin
    Keymaster
    Web

    Sektor22: Tak nová verze NextGEN Gallery 2.0.66.16 by měla být plně kompatibilní s WPML.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti