Po instalaci nefunguje WP

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  fujer a poslední změna je stará 8 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23606

    fujer
    Participant

    Ahoj, bohužel už si nevím rady, kde bych mohl ještě něco změnit, po instalaci wp do složky mojedomena.cz mi vše funguje, nevím proč, ale místo domény čili http://www.mojedomena.cz ve vyhledávači se mi objevuje ip čili http://91.222.222.2/www.mojedomena.cz. Je to i nastaveno v nastavení pod siteurl a home. Když to změním, tak wp nefunguje. Nevíte jak to vyřešit, případně poradit nějaký plugin co by to schoval? Děkuji za rady

    #23608

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, to by bylo potřeba vidět… Jaký používáte hosting? Nemáte špatně nakonfigurovaný VPS?

    #23610

    fujer
    Participant

    Vše zkouším u sebe, mám vlastní webserver. Ostatní domény mi fungují,jenom doména kde se pokouším rozjet wp, tak nevím proč, ale furt to píše i s ip.

    #23623

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste jen zobrazení souboru mimo WordPress, např. http://www.mojedomena.cz/readme.html. Pokud to stále nefunguje a přesměrovává na IP adresu, tak je problém v konfiguraci serveru, protože se v tomto případě WordPress vůbec nespouští…

    #23624

    fujer
    Participant

    Když tam dám readme.html místo wp, nebo jiné jednoduché stránky, tak to funguje. ip už tam není. Zřejmě bude někde něco špatně ve WP.

    Klidně Vám pošlu odkaz na mojí doménu, ale raději na os.mail.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti