Po aut. aktualizaci WP na v4.3.6 problémy

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Po aut. aktualizaci WP na v4.3.6 problémy

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28912

    boalex
    Participant
    Web

    Dobrý den, včera po hlášce Zdravíme! Web http://gkh1.cz byl automaticky aktualizován na WordPress 4.3.6. mi v podstatě přestaly fungovat stránky. Rozhozená grafika, nefungují odkazy z menu, krok zpět, návrat na domovskou stránku atd. Prosím o radu. Děkuji. Alex

    #28918

    admin
    Keymaster
    Web

    Řekl bych, že tam je nějaký problém s nějakými soubory šablony, v konzoli prohlížeče se objevuje několik chyb, např.

    http://gkh1.cz/wp-content/themes/flat-metro/css/animations.css?ver=4.3.6 Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden)
    

    Zkontroloval bych práva (CHMOD) u těchto souborů, těžko říci, zda to souvisí s aktualizací nebo nějakou úpravou těchto souborů?

    #28928

    admin
    Keymaster
    Web

    No, tak to bude asi ono. Včera jsem tenhle soubor na zkoušku odstranila (moje postupy pokus-omyl raději nebudu rozvádět :-) – zoufale se totiž snažím najít a odstranit animaci úvodní stránky :-( Když smazání nemělo vliv na chování frontpage, soubor animations.css jsem zkopírovala zpět . Uvnitř souboru jsem neprováděla žádné změny. Co s tím? Jinak díky moc za rychlou odpověď.

    Patrně jste ho nahrála s nějakým omezeným oprávněním (CHMOD) a WordPress ho nyní nemůže používat. Jakým způsobem jste ho nahrála zpět? Přihlaste se zpět na FTP a podívejte se na konkrétní soubor animations.css. Popisovat to budu pro program Filezilla, ale funguje to tak i jinde. Klikněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte možnost “Oprávnění souborů”. Objevit by se měla tabulka s číselnou hodnotou a budete muset asi povolit něco navíc, aby to zase začalo fungovat (můžete to třeba porovnat s ostatními funkčními soubory).

    #28929

    admin
    Keymaster
    Web

    Děkuji za radu, je to tak, jak říkáte, opravdu to bylo v nastavení oprávnění. Teď už to funguje. Ještě jednou díky. Alex.

    Perfektní, příště prosím používat přímo fórum, ať to sem nemusím kopírovat :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti