Po aktualizaci MailPoet nejde administrace webu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Po aktualizaci MailPoet nejde administrace webu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30984

    miki
    Participant

    Mám nejnovější aktualizaci WP 4.7.2. Po aktualizaci pluginu MailPoet mi sice běžel web, ale administrace ne. Pak jsem plugin “deaktivoval” přejmenováním složky pluginu a bylo vše ok. Znovu jsem vrátil správný název složky pluginu a čekal, že zase neuvidím administraci, ale místo toho sice administrace běží, ale plugin je v administraci uveden jako deaktivovaný a když jej chci aktivovat, tak to napíše: “Plugin nemůže být aktivován, protože způsobil závažnou chybu.”
    Prý by mohla být chyba v kompatibilitě PHP (mám 5.6.29). Nechce se mi zkoušet zbytečně upgrade PHP hostingu, protože se v tom neorientuji a mohly by přestat fungovat zase jiné pluginy. Předem díky za rady.

    #30986

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin MailPoet Newsletters by měl fungovat bez větších problémů, PHP verze 5.6.x by měla asi také stačit…

    Zkusil bych nejdříve zjistit, co to bylo konkrétně za chybu, máte přístup k logům? Tam by měla být uložena konkrétní informace, co se tam opravdu stalo. Jaký používáte hosting? Máte dostatečnou PHP paměť (memory_limit)?

    #30995

    miki
    Participant

    Hosting mám Bluehost.com. Do error_log se bohužel tento problém nezapsal a v administraci to taky nevypsalo chybu v kódu, proč to nejde aktivovat. Jelikož nenacházím php.ini (řeším s hostingem), nevím kolik je memory_limit nebo jak to jinak zjistit.

    #31127

    miki
    Participant

    V čem byl problém nevím, ale nyní vydaná aktualizace pluginu 2.7.7 to vyřešila.

    #31130

    admin
    Keymaster
    Web

    @miki: Díky, vypadá to, že byl problém způsoben zastaralou verzi PHP 5.2.x, doporučil bych přepnout na novější 5.6 či ideálně rovnou PHP 7, hosting bude mít v administraci určitě pro každý web nějakou možnost nastavení…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti