Pluginy pro wordpress s youtube videi

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Pluginy pro wordpress s youtube videi

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 8 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23910

    majkl.a
    Participant

    Ahoj, chtěl bych Vás poprosit. Mám na youtube kanál a mám vytvořený web http://www.pranksofangels.com . Nyní vkládám videa jako článek pomocí embed kodu, chci se zeptat a poprosit vas, zda mi muzete dat nejaky tipy na pluginy jak propojit muj web s youtube, abych mel videa na webu prehledne rozeleny, nějak systematicky, a aby se videa pridavaly nejlepe automaticky jakmile video vlozim na kanal youtube… popr.pokud nekdo zna nejakou lepsi sablonu prome jako youtubera ktera je hlavne delana pro videa tak budu taky moc rad :) dekuji moc vsem

    #23912

    mirekk
    Participant
    Web

    Na automatické vkládání videí publikovaných na YT je jednoduchý fígl. V administraci YT si vytvořte Seznamy videí a jednotlivá videa do nich zařaďte. Na webu si vytvoříte buď stránky anebo příspěvky a do nich vložíte kód nikoli jednotlivých videí, ale kód toho playlistu, který chcete na té které stránce/příspěvku zobrazit.
    A to je vše.

    Ještě k šabloně: zkuste si vybrat na Themeforest vzhled pro YT

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti