Pluginy pro web hledám

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2759

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj,

    budu dávat do kupy skautský oddílový web a hledám a nebo jsem našel nějaký pluginy a chtěl bych se zeptat co si o nic myslíte a jestli třeba nejsou nějaký lepší. Začnu tím že mám nainstalovaný WP 3.5 CZ Začnu asi foto galerií, chci s tím spravovat cca 50 letou historii oddílu ve fotkách. Pro začátek jen cca 10 let a postupně budu přidávat. Našel jsem plugin “NextGEN Gallery” dobře hodnocená galerie, myslíte že by se na to hodila?

    Další věc kterou řeším, jsou videa. Asi bych chtěl mít videa přímo na stránkách (né propojení s youtube a zobrazení), víte o nějakém pluginu který by to i nějak dokázal zpracovat nahrát na FTP, nebo plugin který by po nahraní souboru AVI nebo MP4 na FTP z něj dokázal udělat video na stránce. Nějaký konkrétní zatím nemám.

    Třetí věcí je oddílová kronika. Představoval bych si něco jako knihu ve který se dá listovat, zobrazí se na celou plochu obrazovky. Nějaký takový plugin jsem před lety viděl, ale jméno si už nepamatuju. :-(

    A poslední věc, potřeboval bych nějakou lepší zprávu uživatelů a jejich přístupů na WEB. Jde mi o to, aby nepřihlášený návštěvník mohl procházet web (třeba rodič budoucího člena) mohl se kouknout do kontaktů, nebo na info o oddíle. Ale aby bez přihlášení pro něj byly zavřené jak Kroniky, Videa tak část galerií fotek. A popřípadě ještě něco do budoucna. Našel jsem plugin “User Role Editor” a “WP-Members” první jmenovaný vypadá docela schopný, ale s tímhle moc zkušenosti nemám. Nevíte o nějakém třeba i jiném, který by část webu zahesloval a část by byla normálně přístupná.

    A všechno kompatibilní s mobilními zařízení, takže žádný flash.

    Snad jsem se moc nerozepsal, doufám že někdo víte víc :-) Děkuju

    #14469

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    NG Gallery také používám, a jsem s ním docela spokojen. Umí dobře vypsat obrázky, používá jakýsi lightbox na zobrazení, a celkově se s ním docela dobře pracuje. Zázraky nečekej, ale pro tyto účely by mohl stačit.

    Nedovedu si představit provoz více videí na hostingu a doméně, a doporučoval bych proto použít formát FLV (přijde mi nejmenší datově, a docela dobře zpracovatelný na webu). K tomu toto:

    http://wordpress.org/extend/plugins/mi-seekprimer-plugin/

    http://wordpress.org/extend/plugins/kvs-flv-player/

    a k normálnímu videu (AVI,WMV…)

    http://wordpress.org/extend/plugins/html5-video-player-with-playlist/

    http://wordpress.org/extend/plugins/player/

    Žádný z nich jsem nezkoušel, tak je to na tobě ;)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti