Plugin The Events Calendar – zobrazení kalendáře v liště menu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plugin The Events Calendar – zobrazení kalendáře v liště menu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  matkos a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3579

    matkos
    Participant

    Ahoj, potřeboval bych poradit… Dělám malé www stránky a zaimplementoval jsem do nich výše jmenovaný plugin. Chtěl bych, aby byla v menu záložka kalendář (stejně jako je třeba “o nás” na kterou kdyby se kliklo, tak by se zobrazil kalendář. Bohužel přes nastavení kalendáře jsem nepochodil a když vytvářím stránku, tak tam můžu dát hypertextový odkaz, ale ne přímo stránku s kalendářem. Díky moc za radu jak dostat kalendář i do nabídky menu. :)

    #16236

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud používáte plugin The Events Calendar, tak tam je nastavení přímo součástí pluginu a nepoužíváte žádné zkrácené zápisy (shortcode). V menu Events – Settings je položka “Events URL slug” (je to vidět i na screenshotech), pomocí které definujete URL adresu kalendáře (potom ji můžete přidat do vlastního menu v podobě uživatelského odkazu). Není to tedy klasiscká stránka WordPressu, ale funguje to stejně (a uživatel rozdíl neuvidí).

    Ale na webu uvedeném v profilu používáte jiný plugin pro kalendář, který používá zkrácené zápisy – All-in-One Event Calendar. Takže jste plugin nakonec nahradil nebo jde o jiný web?

    #16237

    matkos
    Participant

    Dobrý den, děkuji za odpověď. Nakonec jsem přešel na All in one event cal., ale vrátím se zpět The events calendar, přijde mi hezčí.

    Díky moc za radu.

    #16238

    admin
    Keymaster
    Web

    Ať se daří :-) Jen pro zajímavost, v čem je konkrétně “The Events Calendar” lepší?

    #16239

    matkos
    Participant

    Přijde mi, že je takový “uživatelsky koukatelnější” :)

    Děkuji moc za radu. Buď dnes nebo nejdéle začátkem září ho do stránek zaimplementuji :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti