Plugin pro rozesílání emailových kampaní

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Plugin pro rozesílání emailových kampaní

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wlashack a poslední změna je stará 4 roky, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37300

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím,
    sháním šikovný plugin do WordPressu, který dokáže rozesílat zájemcům emailové kampaně = po přihlášení k odběru mu začne chodit sekvence emailů (např, každých 5 dní od přihlášení k odběru). Nic víc od toho nepotřebuji ani nechci, čím jednodušší, tím líp.

    Nepotřebuji to k rozesílání reklam, ale “domácích úkolů”. Lidi, kteří ke mně chodí do školy, chtějí dostávat pravidelné úkoly (jednoduchá textová zadání). Nepotřebuji žádné známkování, vyhodnocování… pouze tu automatickou rozesílku (a pro sebe možnost ty “kampaně” i dodatečně editovat, přidávat úkoly, měnit jejich pořadí…).

    Používal jsem MailChimp, ale měl své mouchy a teď se navíc tak celý přeorganizoval a znepřehlednil, že ho už nechci. Rád bych si to navíc vše řešil v rámci svého WP, pokud možno.

    Existuje toho kupa, obvykle pro mé účely zbytečně složité. Otestoval jsem už jich několik, ale nesedí mi zatím nic z toho. Máte-li tip na nějaký konkrétní vhodný, budu rád. Díky.

    #37464

    Lucie
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    využívala jsem tento: https://wordpress.org/plugins/mailpoet/. Pokud by nevyhovoval, pak bych možná šáhla po nějaké placeném:
    https://codecanyon.net/tags/mailpoet?gclid=Cj0KCQjwitPnBRCQARIsAA5n84n_u8EW-5OkekOwaqP6OT8ReyYiP2nwKai_4sjn5eJkLcbWZueZ3Z4aAmwLEALw_wcB

    tam ale zatím nemám nic vyzkoušené. Na zkoušku můžete využít i tento link: https://www.xyztheme.com/product-category/plugin/ je možné tam zakoupit pluginy za výrazně nižší cenu, nicméně aktualizace zdarma je jen na 1 rok.

    #37467

    wlashack
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    díky za tipy, já už si v mezičase vybral, nakonec se mi ukázal jako ideální volba Newsletter Plugin, který řeší vše, co potřebuji a jeho administrace vypadá velice přehledně.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti