Plugin pro rel="nofollow"

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24802

    Azifaral
    Participant
    Web

    Mám dotázek na téma nofollow u odkazů. Nevím jestli existuje nějaký plugin nebo řešení, které by mi umožnilo u odkazu v textu zvolit jestli uvedený odkaz bude follow nebo nofollow. Našel jsem řešení které to umí nadefinovat natvrdo, že všechny externí odkazy budou nofollow, ale to mi nevyhovuje z důvodů případných PR článků, kde samozřejmě klient chce follow odkaz, ale pak do článků dáváme odkazy na firmy a značky a i z pohledu SEO by se měly tyto odkazy spíše dávat nofollow.

    Samozřejmě to umím udělat ručně v HTML jako parametr rel="nofollow" v daném a href, ale každý běžný autor toto neumí a pak to znamená ten daný článek procházet a taky lovit ten správný “a href tag” v tom html je dost otravné. Upřímně by se mi nejvíce líbilo, kdyby tento parametr přibyl defaultně do WP, stejně jako je tam _blank, který odkaz otevírá do nové stránky / tabu. :) Ale toto asi nebude pro vývojáře WP ta největší priorita :D

    #24803

    Azifaral
    Participant
    Web

    Uff tak nevím jak jsem předtím hledal hledal a teď jsem našel hned na první šup, ale samozřejmě takový plugin existuje :D Je to Rel Nofollow Checkbox nebo Title and Nofollow For Links. Takže tímto problém vyřešen.

    #24816

    admin
    Keymaster
    Web

    Děkujeme moc za popis problému i jeho vyřešení :-) Určitě se to ale bude někomu časem hodit. Osobně to na místním webu nijak neřeším, takže jsem to zatím nepotřeboval…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti