Plugin pro oddělení autorů

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18758

    Zd3n3k
    Participant
    Web

    Zdravíčko vývojáři,

    mám instalován plugin Really Simple Guest Post Plugin a potřebuji, aby autor co není registrován a napíše článek (zadá své jméno a email) se uložil do jiné tabulky než do tabulky USERS, ve které jsou diskutéři a jiní uživatelé webu.

    Jednoduše potřebuji oddělit autory od diskutérů tak, aby se diskutér mohl registrovat na webu pod jménem autora, idkyž to není on.

    Existuje nějaký plugin, co by mi neregistrované autory ukládal zvlášť do tabulky? Nerad bych to psal růčně, ale když budu muset udělám to :/.

    Díky za pomoc

    Attachments:
    #19584

    admin
    Keymaster
    Web

    Podařilo se problém nakonec vyřešit? Nevím, jestli tomu zcela rozumím. Uživatel Zdeněk se tedy zaregistruje pod uživatelským jménem “Zd3n3k” a publikuje nějaký článek. A potom přijde další uživatel, který se jmenuje třeba Petr, zaregistruje se pod stejným uživatelským jménem “Zd3n3k” a bude příspěvek komentovat? K čemu to má být dobré? Pokud se budou uživatelé registrovat do jiné tabulky (a nebudou to klasičtí “uživatelé” WordPressu), tak bohužel přijdete o všechny snadné funkce WordPress API pro práci s nimi…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti