Plugin pro něco jako inzerci s mapou

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Plugin pro něco jako inzerci s mapou

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  rebeka a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6440

    rebeka
    Participant

    Zdravím. Marně hledám už několikátý den wp plugin pro následující: potřebuji vložit do webu jakoukoli formu formuláře, který vyplní registrovaný návštěvník, vyplní co nabízí a data z formuláře se objeví v nabídce jako inzerát a zároveň v mapě jako bod. Nikoli mapa pro každý inzerát, ale jedna centrální mapa, kam se budou ukládat jednotlivé inzeráta. Jedná se o to, že někdo nabídne například sušené houby u Olomouce, svůj mail a tel. To se objeví v inzerátu a zároveň v bodě v místě Olomouc.

    Základ o který jde je mapa – samotné inzeráty není nezbytné, aby byly vidět a dále, aby si každý mohl svůj bod editovat či mazat opět po přihlášení.

    díky moc za každou radu.

    #17551

    admin
    Keymaster
    Web

    Tímto způsobem funguje docela dobře např. placená šablona ClassiPress s dodatečným pluginem MapPress, který přidává právě funkci celkové mapy na úvodní stránce.

    #17552

    rebeka
    Participant

    Díky moc, podívám se na to. Ještě by pro mě byl velmi dostačující plugin placemarks, který dělá přesně to, co chci, jenomže na stránku budou chodit hlavně zemědělci a poslat je jako spolupracovníka do nástěnky, aby vyplnili formulář pro placemarks je už docela složitý, nehledě na to, že pro editaci by si pak museli tamtéž najít svůj příspěvěk. To by reálně nefungovalo. Takže něco na bázi placemarks by úplně stačilo, jen aby prostě registrovaný mohl ve svém profilu zadat – chci značku do mapy a co do ní napsat. Nebo nějaký hodně jednoduchý formulář.

    #17553

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Placemarks vypadá dobře, ale slouží podle mě spíše pro tvorbu různých speciálních map a nikoli pro běžné návštěvníky webu, aby je mohli zadávat. Jde o to, zda to budou klasické inzeráty nebo spíše zápisy do nějakého oborového katalogu. Potom by se zase dala použít speciální šablona Vantage. Pokud byste měla zájem o některou ze jmenovaných placených šablon, tak nás klidně kontaktujte, máme multilicence a můžeme poskytnout výrazně nižší cenu.

    #17554

    rebeka
    Participant

    Díky moc, jde přesně o toto http://www.suroviny.info/ Jde o to, že minulý týden google zrušil staré mapy. Nechává staré fungovat, ale staré už nenechá založit nově. U těch nových je problém, že verze lite má omezený počet přidaných bodů a verze pro má zase sice 10 vrstev, ale kdo chce editovat, musí si koupit vrstvu pro, takže každý, kdo by chtěl sám přidat vejce, musel by zaplatit 6 dolarů měsíčně :). Pro nás je zásadní, aby si mapu upravoval každý zemědělec jednoduše sám, protože jinak ztrácí smysl. Výstavních cedulí na to někam pověsit něco o tom, že existuju je spoustu. Je to naprosto nevýdělečný projekt pro nás, takže bychom chtěli jít cestou nejnižších financí. A proč to řešíme a nejde to v současné verzi je to, že zatím se přihlásilo pár lidí a z nich 90% mapou pohlo, případně smazalo, takže je potřeba do budoucna, nejlépe před sezonou jít do takové formy, aby si kdokoli registrovaný mohl bod editovat velmi jednoduše, ale zároveň neměl přístup na další body.

    díky moc za ochotu!

    #17555

    rebeka
    Participant

    Jinak Vantage vypadá moc dobře a asi by to i splňovalo to, co potřebujeme. Pokud je to možné, můžeme se domluvit v mailu mapasurovin@gmail.com díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti