Plugin pocasi/weather

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  pavel.stanco a poslední změna je stará 12 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1292

    pavel.stanco
    Participant
    Web

    Ahoj, provozuji webove stranky http://www.osvedsku.cz na WP. Rad bych na stranky umistil okno s aktualnim pocasim, pripadne s vyhledem. Bohuzel se mi nepodarilo najit nejaky vhodny a overeny plugin. Vzhledem k tomu, ze Svedsko je dost dlouhe, tak jsou rozdily na severu a na jihu dost znacne, takze hledam nejaky plugin, ktery by mi dovolil umistut treba 3 mista s aktualnim pocasim.

    Poradi mi nekdo?

    Dekuji Pavel

    #9933

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Ano, jde to, dokonce to není ani tak těžké. V mé paměti utkvěl skvělý a extrémně nastavitelný plugin WP-Forecast. Tento plugin Vám po instalaci do menu přidá krásnou položku se sluníčkovou ikonou :-). Vedle této maličkosti umí ale mnoho užitečných věcí. Nastavitelné jsou snad veškeré věci z oblasti meteorologie (vzduch, vlhkost, teplota). Pohodlně nastavíte místo a plugin udělá vše za Vás. “Problém” s více místy lze vyřešit naprosto jednoduše. Prostě přidáte 3 widgety vedle sebe, stejně by se Vám do panelu vedle sebe nevešly. Pokud by jste chtěl něco jako má Meteopress, musely by se vyseparovat ikony, ale zároveň zachovat RSS, což by nebylo jednuduché. Pokud chcete další služby, doporučuji hledat http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=Weather .

    PS: Švédsko je krásná země a určitě bych se tam rád někdy podíval.

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz

    #9934

    pavel.stanco
    Participant
    Web

    Ahoj, parada, presne tak mi to staci. Super, super! Takze az pojedes kolem (Sundsvall), tak se stav. Budes mit pripravene masove kulicky, bramborovou kasi a brusinky :)

    Dekuji moc za radu, uz jsem byl z toho testovani zniceny :(

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti