plugin na sdílení fb

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  krkovicka a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20347

    krkovicka
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    mám takovýto problém… pro sdílení na fb používám plugin :
    Hupso Share Buttons for Twitter, Facebook & Google+
    a při kliknutí na tlačítko sdílet se mi jako náhledová fotka ukazují obrázky z levého sloupečku, které nemají s příspěvkem nic společného, jde někde nastavit to, aby to nabízelo fotky JEN z daného příspěvku?
    Děkuji za radu … J.

    jedná se web… http://www.anaconda.saenger.cz

    #20352

    ScheRas
    Participant
    Web

    Facebook si nechá napovědět, který obrázek má u článku nabízet. Stačí tomu správnému obrázku přiřadit property="og:image".

    #20354

    krkovicka
    Participant
    Web

    a kam přesně bych měl tento příkaz vložit?

    #20358

    ScheRas
    Participant
    Web

    Přepnout se v administraci na stránce příspěvku do úpravy HTML a přidat property="og:image" za src="cesta_k_obrazku". Tedy nějak takhle: <img src="cesta_k_obrazku" property="og:image" mozna_nejake_dalsi_vlastnosti>.

    #20400

    krkovicka
    Participant
    Web

    tak mi to nefunguje …..příklad… zadám ….

    src=”http://aquantic.saenger.cz/wp-content/uploads/2014/09/Norsko2087.jpg” property=”og:image” alt=”Norsko2087″ width=”680″ height=”453″ />

    kliknu na aktualizovat, nic se nestane a příkaz zmizí, na fb se potom stále ukazuje při sdílení jakýkoliv obrázek z celé stránky

    #20402

    kidnec
    Participant
    Web

    Ručně upravovat každý obrázek mi připadá trochu zbytečné, navíc editor toto opraví, protože nezná takový atribut. Speciálně pro tvůj požadavek jsem napsal návod, dystak napis sem do komentu pro radu (nemám je tam ještě vložený)

    WORDPRESS: Přidání atributů do tagu v příspěvku

    #20416

    krkovicka
    Participant
    Web

    odkaz nelze otevřít, píše to :
    Stránka nenalezena
    Kód chyby: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

    #20436

    kidnec
    Participant
    Web

    Už běží ;)

    #20443

    krkovicka
    Participant
    Web

    Perfektní, děkuji, přesto se ještě zeptám …kam přesně do té šablony to mám vložit?

    Vím, že vypadám, jak negramot, ale mám s úpravami těchto údajú špatné zkušenosti, již dvakrát jsem musel nahrávat šablonu znovu a celou ji znovu nastavovat, proto se raději vícekrát zeptám, děkuji za odpověď…

    #20447

    kidnec
    Participant
    Web

    do souboru functions.php ve složce vaší šablony …. ale doporučuji předem nastudovat výhody child theme

    #20451

    krkovicka
    Participant
    Web

    Tak jsem z toho blázen, ….nastudoval jsem si výhody child theme, které jsou zřejmé, samozřejmně jsem hned child theme vytvořil, to funguje normálně , je to v podstatě prázdný adresář se složkou style.ccs …. jakmile přidám složku functions.php a zkopíruji do ní kód uvedený v odkazu, je opět vše špatně, ….nejenže to nemá vliv na výběr obrázku, ale ještě mi to v administraci při jakémkoliv pokusu oo aktualizaci stránky nebo příspěvku hází chybu :

    function add_fb_img_atr($content) { if (!is_page() && !is_feed() && !is_home()) { $content = preg_replace(‘//’,”,$content,2); } return $content; } add_filter(‘the_content’, ‘add_fb_img_atr’);
    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/44320/virtual/www/domains/anaconda.saenger.cz/wp-content/themes/anaconda002child/functions.php:11) in /data/web/virtuals/44320/virtual/www/domains/anaconda.saenger.cz/wp-admin/post.php on line 235

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/44320/virtual/www/domains/anaconda.saenger.cz/wp-content/themes/anaconda002child/functions.php:11) in /data/web/virtuals/44320/virtual/www/domains/anaconda.saenger.cz/wp-includes/pluggable.php on line 1121

    #20456

    kidnec
    Participant
    Web

    Zkontrolujte, zda soubor functions.php začíná znaky <?php ….. Nesmí tam byt ani mezera

    #20457

    krkovicka
    Participant
    Web

    Děkuji za rady, už to funguje, ano ….chyběly tam začáteční znaky, doporučuji v odkazu tyto znaky doplnit, protože takového laika, jako jsem já to nenapadne. Děkuji moc a s přáním hezkého dne Jaroslav…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.