Plugin na obrázky – boční panel

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plugin na obrázky – boční panel

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Atomic a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6715

    Atomic
    Participant

    Dobrý den,

    potřeboval bych do bočního panelu (či dospodu, na místě nezáleží)umístit reklamu ve stylu obrázků – že zde prostě bude třeba 10-20 obrázků, po kliknutí na ně se otevře potřebná stránka. Pokud by nešlo rozklikávat, nevadí, ale aby se zde dalo umístit dostatečné množství obrázků. Zatím jsem našel (i na Vašem fóru v radách) jen pluginy, kde se dá vložit 1 obrázek. Úplně ideální je plugin na http://www.klubknihomolu.cz/, kde mají dole PARTNEŘI a pod nimi obrázky jako reklamy. Pokud by mi někdo prozradil název tohoto nebo alespoň podobného pluginu, budu mu moc vděčný.

    #18021

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    jestli se dobře dívám, tak klubknihomolu na partnery nepoužívá žádný plugin. Veškeré odkazy směřují přímo do témata Lanced. Nic méně nevím jak moc se vyznáte v HTML, ale Váš problém by šel docela jednoduše vyřešit pomocí widgetu TEXT. Poněvadž do něj můžete zadávat i HTML kód tak stačí vložit něco jako <a href="někam.htm"><img src="obrázek.gif"></a> a máte to co potřebujete.

    #18022

    Atomic
    Participant

    Děkuji Vám mockrát za odpověď, nicméně v HTML se nevyznám vůbec.. Není nějaký jednodušší způsob?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti