Plugin MailPoet Newsletter – zařazení do seznamu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Plugin MailPoet Newsletter – zařazení do seznamu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30449

    jelink20
    Participant

    Dobrý den,
    máme problém s pluginem MailPoet Newsletter. Měli jsme vše nastavené tak, jak jsme potřebovali a e-maily normálně odcházeli. Nyní najednou (z ničeho nic / nebo si alespoň nejsem ničeho vědoma) všechny vytvořené zpravodaje zmizeli, odběratelé sice zůstali, ale vyřadili se ze všech seznamů a když chci odběratele do seznamu opětovně zařadit, napíše mi, že se vše v pořádku uložilo (že odběratel byl zařazen do seznamu), ale po aktualizaci tam opět není … nejsem si teď vůbec jista, v čem by mohl být problém. Už jsem zkoušela i plugin reinstalovat, ale to nepomohlo.
    Věděl by někdo, čím by to mohlo být?

    Předem děkuji.
    PS: Registrace odběratelů funguje v pořádku.

    #30461

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin MailPoet Newsletters používá více než 300 tisíc webů, takže si nemyslím, že by to byla nějaká chyba tohoto pluginu. Jaké jsou možnosti?

    – Způsobuje to nějaký jiný plugin (konflikt), můžete zkusit všechny pluginy deaktivovat.

    – Způsobuje to šablona, zkuste na chvíli aktivovat nějakou výchozí (Twenty Seventeen) a vyzkoušet, zda to nezačne fungovat.

    – Web byl napaden (vir).

    – Předpokládám, že používáte nejnovější verze WordPressu, pluginů a šablony? Pokud ne, tak zkuste aktualizovat (záloha samozřejmostí).

    Pokud se problém nepodaří vyřešit, tak se klidně ozvěte (a pošlete rovnou administrátorské přístupy), zkusím se na to podívat, podobnou chybu jsem ještě neviděl :-) Případná oprava (pokud to nebude jen nějaká drobnost) bude už patrně v rámci placené zakázky…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti