Plugin jen pro placený účet?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Plugin jen pro placený účet?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1453

    Harihaka
    Participant
    Web

    Ahoj, chci se zeptat jakto, že nemám nikde v menu nabídku pro instalování pluginů. Jediné, co můžu používat jsou widgety. Proč to tak je? nebo někde musím něco nastavit? díky!

    #10700

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    WordPress.com, bohužel, neumožňuje instalaci vlastních pluginů. Je to vcelku logický krok, protože pokud by si tam každý instalovat plugin, servery by to neutáhly. Pokud vím, ani s placeným účtem nedostanete tuto pravomoc. Pokud ji chcete mít, musíte si nainstalovat WordPress na vlastním hostingu a ZDE již budete mít možnost instalovat vlastní doplňky. WordPress.com je komerčním a ziskovým projektem.

    S Pozdravem a přáním hezkého dne,

    Neteyes.cz

    #10701

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, pluginy jsou na WordPress.com omezeny zejména kvůli potenciálním bezpečnostním problémům. Služba je určena zejména pro uživatele, kteří chtějí psát své texty a nezaobírat se nějakým nastavováním… Je možné dokoupit různé prémiové doplňky, ale vlastní plugin si tam prostě nenahrajete…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti