Plguin Quick Adsense – reklama nejde vložiť do stredu článku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plguin Quick Adsense – reklama nejde vložiť do stredu článku

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18765

    edoves
    Participant

    Podľa čoho je vkladá reklama cez plugin “Quick Adsense”? Ak dám do stredu, tak sa nezobrazuje. Ide na začiatku článku aj na konci, no ja chcem práve do stredu. Ďakujem za pomoc.

    #18784

    edoves
    Participant

    Prípadne používate iný plugin, ktorý vie sám hromadne vkladať do článkov reklamu a dá sa vkladať aj do stredu a podobne? Myslím bez potreby vkladania značiek do každého článku.

    #18785

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Mám takový blbý pocit, že jestli nechcete vložit reklamu přes krátké kódy, pak by byly asi jediné možnosti – Vkládání přes JavaScript, či v PHP nahrazení nějaké koncové značky či vkládání regulárními výrazy, a to bohužel není 100%,. Řekl bych, že na toto asi plugin nebude.

    Je ale možné, že bude plugin, který vloží reklamu na začátek a (nebo) na konec.
    řešeníy vlastním přičiněním: http://wpsites.net/web-design/add-widget-area-before-content/
    Pokud budete mít zájem, můžu se na to podívat osobně, když mi pošlete údaje pro přihlášení (založte nový účet Administrace) na email jancikuvmail(zavináč)gmail.com, a uvidím , co se dá dělat.

    #18786

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud používáte plugin Quick Adsense, tak tam automatické zobrazování uprostřed článku funguje bez problémů? Před chvílí jsem to zkoušel a reklama se zobrazuje zhruba uprostřed.

    Jakou používáte šablonu? Nebyla by nějaká ukázka nefunkční reklamy?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti