Planovanie casu publikacie stranok/clankov

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Planovanie casu publikacie stranok/clankov

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Maxxim777 a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6720

    Maxxim777
    Participant
    Web

    Zdravim, chcem sa spytat, ci je nejaky plugin pre casovanie zverejnenia straonok/clankov. V Joomla je to samozrejmost ale vo WP som to nenasiel a ani ziadny plugin. Nejde mi len o zaciatok uverejnenia clanku alebo stranky, ale aj o ukoncenie zverejnovania. Je to vhodne napriklad pre nejaku akciovu ponuku firmy, ktora je v urcitom termine. Napr. potrebujem zverejnit akciu na zlavu sluzieb v termine od 1.3.2014 a koniec akcie bude 31.3.2014. Ide o to nepresvihnut termin zverejnenia, na stranke to potom neposobi velmi dobre. Je mozne to napriklad presunut do archivu akcii ale zase je to potrebne urobit manualne. Aj po vsetkych pociatocnych problemoch mi WP sedi viac ako Joomla no je to dost okresany CMS, co sa tyka zakladnej funkcnosti.

    PLS

    #18028

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    takových pluginů je více například Post Expirator

    Určitě Vám Joomlu nebudu rozmlouvat, ale já si právě myslím že je WP lepší pro svou jednoduchost a nevnucuje Vám nic co nepotřebujete. A hlavně je pro WP cca 30 000 rozšiřujících pluginů a myslím si že vše co člověk potřebuje se dá doinstalovat nebo upravit.

    #18029

    Maxxim777
    Participant
    Web

    Dakujem, nieco take som hladal. Este raz dakujem.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti