Photo Gallery 1.3.7

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28850

    radasphoto
    Participant

    ahoj, mám tenhle plugin Photo gallery na WP4.6 (radasphoto.cz) a nezobrazují se mi všechna alba. resp poslední přidané (šesté) v sekci People.
    v nastavení Album options mám:
    Number of album columns: 5
    Number of album columns: 30

    kde může být chyba?? nezobrazuje se jak v IE tak v Edge ani na mobilu (WP10) (na mobilu s winama 8.1 se zobrazuje!)

    díky všem za rady

    #28856

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, plugin Gallery nepoužívám a musel bych to asi vidět v administraci. Možná zkusit navýšit hodnotu z 5 na 6? Ale nevím, proč je tam uvedena dvakrát stejná hodnota “Number of album columns”? Zkoušel jsem Chrome (Windows) a vidím v sekci “People” celkem 5 alb. Mimochodem, hezké fotky :-)

    Napadá mě, jestli ten rozdíl nemůže být způsobený třeba tím, že jste na jednom zařízení jako přihlášený, zatímco na ostatních jste jen anonymní návštěvník webu? Nemohlo by to souviset třeba s nějakým oprávněním nebo cachováním?

    #28861

    radasphoto
    Participant

    aha tak ani na ton WP8.1. to nejede…

    jo a dík za chválu :)

    #28862

    radasphoto
    Participant

    zkoušel jsem 5 navýšit, odhlašovat se aji jsem kontaktoval další osoby aby vyzkoušeli, ale nikomu se nezobrazuje šesté album nezobrazuje……

    #28865

    admin
    Keymaster
    Web

    Nevidím ho ani ve zdrojovém HTML kódu, takže není jenom skryté (nebo nějak zastrčené kvůli vzhledu), ale prostě se na webu vůbec nezobrazí (a nenačte). Jakým způsobem tam máte alba vlastně vložená? “People” je patrně stránka nebo příspěvek, není tam natvrdo definováno, která alba se tam budou načítat, např. pomocí zkráceného zápisu (shortcode)?

    #28868

    radasphoto
    Participant

    na stránce People mám vložené Album People do kterého vkládám Galerie (doufám, že to říkám dobře, protože v tom dost plavu) možná by bylo jednoduší vám dát nějaké oprávnění na nahlédnutí do admisnistrace?

    #28869

    radasphoto
    Participant

    hm, tak jsem zkusil “Delete cache of current page” a asi to už funguje… musím ověřit !

    #28879

    admin
    Keymaster
    Web

    @radasphoto: Šesté album už tam vidím, takže to bylo patrně opravdu cachováním? Ptal jsem se na to už na začátku :-) Podle té hlášky používáte plugin WP Super Cache? Většinou by ale měla být cache ignorována, pokud se jedná o přihlášeného uživatele (administrátora), ale možná to je jen nějaké nastavení pluginu…

    #28881

    radasphoto
    Participant

    jo, když jsem byl přihlášen tak to fungovalo, po odhlášení už ne. jo a to kešování jsem napřed nevěděl co myslíte, objevil jsem to náhodou.. :) ted si ale zapamatuju navždy ! wp super cache asi mám…

    #28884

    admin
    Keymaster
    Web

    :-) Perfektní, vyřešeno. Ale plugin pro cachování jste si tam musel nejdříve sám nainstalovat a nastavit? Osobně na menších webech cachování ani moc nepoužívám, i když by se asi trošku zrychlilo načítání, občas jsou s tím nečekané problémy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti