Osobní informace

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19478

    Jiří Humplík
    Participant
    Web

    Ahoj, měl bych dotaz. Jak má každý uživatel na profilu pole “Osobní informace”, tak by mne zajímalo zda by se to dalo udělat tak, aby se to stejné pole vkládalo automaticky pod každý příspěvek autora. Každý autor by měl pochopitelně jiné údaje.

    #19479

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Stručně bych řekl, ano dalo. Pokud to mám rozvinout, tak řeknu, že je mnoho jednoduchých i složitých řešení, jak toto udělat. Já to mám zabudováno v šabloně např tady.

    Pokud jste zdatný v kódu, můžete využít filtr the_content, pomocí kterého připojíte dané informace o autorovi pomocí get_the_author_meta(), což potom připojíte s nějakým vlastním stylováním k textu článku.

    Třetí, nejjednodušší varianta je sezhnat na to plugin, např plugin after content, který umí i některé další věci, které se mohou hodit.

    #19480

    admin
    Keymaster
    Web

    sjimanocna: Perfektní, díky!

    Doplním už jen funkci the_author_meta(), kterou lze použít pro snadné přidání informací přímo do příslušného souboru šablony.

    #19504

    Jiří Humplík
    Participant
    Web

    Jako vždy mi pomohl plugin, děkuji za skvělý tip. Není to poprvé, co jste mi tady poradili. Umístil jsem odkaz na tuto stránku do svého webu. DĚKUJI!

    #19533

    admin
    Keymaster
    Web

    Také děkujeme, tentokrát zejména sjiamnocna!

    #19558

    Jiří Humplík
    Participant
    Web

    Ještě bych si dovolil otevřít znovu tuto diskuzi. Jde mi o to, že jsem na wptavernu narazil přesně na to, co potřebuji. Když si tam otevřete článek, tak pod ním se zobrazí přesně to, co bych chtěl mít také. Dali byste mi prosím nějaký kód?

    Attachments:
    #19566

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    profilové obrázky, nebo gravatary jsou na vlastní kapitolu, ale ten zbytek je jednoduchý. použitím fce get_the_author_meta zajistíte fb, tw, g+ profily i adresu na blog, zadané v systému.
    plugin si autoři webu zřejmě ušili na těln, takže bude hledání zcela stejné věci obtížné. snad jsem pomohl

    kód nedám, protože jsem na dovolené a špatně se mi kóduje přes smartphone :)

    #19569

    Jiří Humplík
    Participant
    Web

    Omlouvám se, ale špatně jsem se vyjádřil. Nejde mi vůbec o profilový obrázek ani o ten text samotný, jelikož to už jsem to řešili a to já mám hotové. Jde mi právě pouze o ty odkazy (fb,g+ atp.). Používám na to plugin After Content a když si zapnu funkci sociálních sítí, jakože právě tu funkci, kterou potřebuji, tak to funguje na půl. Zobrazuje se mi jen fcb, i když mám vyplněný i g+ a obrázky stojí za prd.

    #19570

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    tak to budete muset počkat, až budu mít po ruce počítač, nebo na někoho jiného, kdo se do řešení topicu zapojí

    #19572

    Jiří Humplík
    Participant
    Web

    Určitě počkám, není to nic na co bych spěchal. Budu tedy čekat. Děkuji za Váš čas

    #19695

    admin
    Keymaster
    Web

    Nedávno jsem narazil na velmi povedený plugin Fancier Author Box, který by měl uvedené problémy řešit. Vše můžete snadno nastavit a nemusíte nic řešit…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti