Optimizepress

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Pavel-M9 a poslední změna je stará 5 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35513

    Pavel-M9
    Participant

    Dobrý den, nikde jsem tady nenašel informace o optimizepressu a tak to zkusím takto. Mám už delší dobu nainstalované WP a k tomu jsem měl v ceně i Optimizerepress, který už tam myslím byl nainstalovaný. Nedělal jsem to přímo já. Neměl jsem na tvorbu stránek vůbec čas a dostal jsem se k tomu až nyní. Mám aktualizováno – WordPress Verze: 4.9.7 a OptimizePress Verze: 2.5.6.1
    WP funguje myslím bez problému. Problém se týká OP – nefunguje vlastně vůbec – šablony se nezobrazí v nastavení nelze nic změnit, mohu ho jen aktivovat nebo deaktivovat, vyzkoušel jsem různé jiné šablony WP, a už mi došly nápady. Nefunguje rozbalení menu v pluginu, tlačítko Global Settings je neaktivní a tím ani nemohu vkládat API key. Jestli jsem to pochopil dobře tak API keys by se měly zobrazovat a generovat na webu OptimizePress, ale tam nemám přístupové údaje…
    Poradíte prosím?

    #35514

    Jakub
    Participant
    Web

    Zdá se, že ta verze OptimizePress je skoro 2 roky stará, což je docela dost. Je celkem pravděpodobné, že problém byl vyřešen novou verzí (changelog zmiňuje něco ohledně WP 4.9 apod.). Nicméně jestli tam není zadán klíč, tak se neaktualizuje. Klíč a případně nová verze bude ke stažení na webu OP.

    Vhodné by bylo se obrátit na toho, kdo to dělal. Pokud OP nebyl využíván ještě, tak je i varianta ho odinstalovat a vybrat si nějaký jiný vizuální editor.

    #35522

    Pavel-M9
    Participant

    Zdravím Jakube, díky za info, už to vypadá, že to bude chodit, jen potřebuji ještě prodloužit licenci u OP …

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti