Oprava wordpresu kvůli špatnému pluginu, který zcela zabil stránky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Oprava wordpresu kvůli špatnému pluginu, který zcela zabil stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  superrodina a poslední změna je stará 12 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1267

    superrodina
    Participant
    Web

    Dobrý den. Nahrála jsem si na web plugin, který mi měl pomoci s rss, ale bohužel mi zcela zabil stránky. Když jsem totiž hledala, kde je chyby, dohledala jsem se na stránkách daného pluginu, že nejsem jediná s tímto problémem http://www.gofunnow.com/wordpress/plugins/fix-rss-feed-error-wordpress-plugins.htm. Nejsem IT odborník, přemýšlím, jak situaci řešit. Do adminu se dostanu v pohodě. Mohu přehrát obsah na další webhosting, který mám, nebo požádat provozovatele serveru o obnovení dat ze zálohy za příplatek, nebo – je možné nechat opravit wordpress, tj. tak, že zmizí zásahy tohoto pluginu, který jsem již tedy vymazala? Zkoušela jsem teď jen nahrát nejnovější verzi wordpresu, ale ta nejspíš jen “doplňuje” či poopravuje data s předchozí verzí, tudíž nezasahuje plně od config.php atd. JE TEDY MOŽNÉ OPRAVIT WORDPRESS, ANIŽ BYCH MUSELA VŠECHNO Z WEBU PŘEKOPÍROVÁVAT, VYČISTIT POLE A ZAČÍT ZNOVA? Děkuji.

    #9811

    admin
    Keymaster
    Web

    Co to znamená, že plugin “zabil stránky”? Smazal všechny příspěvky? Nebo nefunguje web? Co se vlastně přesně stalo?

    #9812

    superrodina
    Participant
    Web

    Stránky nejsou viditelné na prohlížeči – http://www.superrodina.cz. ale do adminu se dostanu, všechny příspěvky tam mám. Tam to vypadá, jako když se vůbec nic nestalo.

    #9813

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to nebude nic vážného. Zkuste smazat soubor .htaccess a přeinstalovat WordPress (menu Nástěnka – Aktualizace).

    #9814

    superrodina
    Participant
    Web

    Hned mám více optimismu. Jdu to zkusit… Dám hned vědět

    #9815

    superrodina
    Participant
    Web

    Teda já si tu mohu oči vyplakat už přes pět hodin, nikdo si s tím neví rady a pak tak jednoduché řešení. Mno, velké díky a pusu na tvář! Protože jsem teď absolutně HAPPY!!!! :-)

    #9816

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky :-) Co z toho vlastně nakonec pomohlo? Přeinstalace nebo .htaccess?

    #9817

    superrodina
    Participant
    Web

    A je po euforii. Stránky jsou sice viditelné, vypadá, že se nic nestalo, ale nelze se dostat z hlavní stránky nikam :-( Hlásí to chybu 404

    #9818

    superrodina
    Participant
    Web

    POmohla přeinstalace. Nyní jsem vrátila htaccess zpátky a už se dostanu i na další stránky, takže chyba 404 už neplatí. Jen doufám, že zase nevýskám předčasně. Nicméně, díky a pusa na tvář stejně platí :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti