Opakované vkládání stejných sekcí do Příspěvků

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Opakované vkládání stejných sekcí do Příspěvků

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  wlashack a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25336

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím, marně googlím plugin, který by mi šikovně pomohl s opakovaným vkládáním částí článků. Příklad – napíšu a naformátují článek a na konci vyrobím boxík, vložím nějaké shortcody, tlačítko, prostě vypiplu trochu složitější sekci, která se ve většině článků opakuje. Zatím to dělám “otrocky” tak, že celou tu sekci zkopíruji z hotového článku a vložím ji do nového. Navíc když něco změním, musím to změnit ručně všude. Dovedu si představit, že by to mohl dělat plugin, třeba formou shortcodu, ideálně vložitelného přímo z TinyMCE panelu do právě editovaného článku. Neznáte něco, co tohle umí?
    Díky.

    #25337

    wlashack
    Participant
    Web

    Našel jsem plugin Content Shortcodes: https://wordpress.org/plugins/content-shortcodes/ , který přesně tohle dělá, ale je tak “na půl cesty”. Shortcode musím napsat ručně a ještě si pamatovat jeho ID. Rád bych to zadával přímo při editaci Stránky nebo Příspěvku, bez potřeby někam přepínat/něco si pamatovat.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti