On-line přenos+chat

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Alex a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1437

    Alex
    Participant

    Ahoj všem zkušeným,

    na svém webu bych chtěl zprovoznit ilustrační on-line video přenos, během kterého se budou moct všichni účastníci dotazovat a vyjadřovat názory přes chat. Lze ve WP tyto přenosy provozovat.

    Alex

    #10633

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pokud chcete live-video-chat, pak doporučuji: wordpress.org/extend/plugins/opentok-video-chat/. Pokud ale chcete Livestream s chatem, pak bohužel nevím. Možná by stačilo si jeden takový vyvolat přes Livestream a vložit do stránky přes tamní embed kód. Nejlepší by ale bylo, pokud by jste si obě dvě věci oddělil. Tudíž by jste vložil Livestream a pod nej chat(http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=livechat).

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz

    #10634

    Alex
    Participant

    Dobrý den,

    díky za info. Vyzkouším to a uvidím co bude lépe vyhovovat.

    Alex

    #10635

    Alex
    Participant

    Dobrý den,

    tak se mě podařilo rozhýbat video přenos na pluginu opentok-video-chat, to šlo docela jednoduše. Ale mám dotaz, vložím do webu kód, který mě po registraci přijde na mail a na stránce se zobrazí okno (která jde velikostně měnit), ale samotné video v tomto okně je docela malé a nevím jak ho vzětšit? Nebudete někdo vědět co s tím? Poslal bych screen ale…….

    Alex

    #10636

    Alex
    Participant

    Tak ještě jedna změna. Úprava okna u opentok-video-chat je složitější věc a kvalita videa potom není nijak vábná. Tak jsem to nakonec celý rozběhl na Livestreamu jak mě bylo porazeno a povedlo se :-) Livestream má i chat, vedle video okna, tak je to ok.

    Alex

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti