Odstranění Read More

Zvolené téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 24)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1098

    TD
    Participant

    Prosím o radu, jak docílit toho aby se například v tomto odkazu (příspěveku) http://www.tomasdosek.com/portret/ , hned vypsal Read more s příslušnými komentáři, nechci kliikat na Read more abych si přečetl komentáře a mohl i další přidat. Drbu se stím už nějakou dobu a zkoušel jsem ledacos, ví někdo co udělat za úpravu, díky za každou radu.

    #8898

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    “Read more” odkazuje na permalink tohoto článku, nejspíše to, že stránka je článek a k němu šablona přidává tento link+odkaz na “to se mi líbí”. Řešení tedy například je, do souboru šablony pro článek umístit funkci která vypíše komentáře a zároveň smazat “read more”.

    Neteyes.cz

    #8899

    TD
    Participant

    výpis komentářů samozřejmě mám pod single.php jde jen o to že se zobrazí až po kliknutí na read more a když smažu read more tak samozřejmě nevypíše a rozhodí pravé hlavní menu až někam dolů k footru, nechápu to docela, tady je obsah celýho singlu


    <?php get_header(); ?>

    <div id=”content” class=”narrowcolumn”>

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class=”post” id=”post-<?php the_ID(); ?>”>

    <div class=”post-top”>

    <div class=”post-title”>

    <h2>” rel=”bookmark” title=”Permanent Link to <?php if ( function_exists(‘the_title_attribute’)) the_title_attribute(); else the_title(); ?>”><?php the_title(); ?></h2>

    <h3>

    Fotoreportáž (<?php the_category(‘, ‘) ?>) vložil <?php the_author() ?> dne <?php the_time(‘d-m-Y’) ?>

    </h3>

    <?php if ( function_exists(‘the_tags’)) the_tags(‘<h3 class=”tags”>Štítky: <span>’, ‘, ‘, ‘ </span></h3>’); ?>

    <?php if(function_exists(‘the_views’)) { the_views(); } ?>

    </div>

    </div>

    <div class=”entry clear”>

    <?php the_content(‘Přečtěte si zbytek tohoto vstupu »’); ?>

    </div>

    <div class=”postmetadata”>

    <div class=”alignright”>” >

    </div>

    </div>

    </div>

    <?php comments_template(); ?>

    <?php endwhile; else: ?>

    <p>Omlouváme se, ale žádné příspěvky neodpovídají zadaným kritériím.</p>

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    #8900

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Ještě jsem o tom přemýšlel, a daná funkce by šla obalit divem a pomocí javascriptu zobrazit či skrýt. Kód zapříčiní to, že místo read more se zobrazí Zobrazit komentáře, pokud uživatel na odkaz klikne, v mžiku mu vyjede seznam komentářů a form. Na konci seznamu a formu se zobrazí “Nebo chcete skrýt komentář?” a pokud na něj uživatel klikne, to, co zobrazil, se mu skryje. Pokud by jste chtě být opravdový fajnšmekr, zaplete do toho ještě jquery, to dokáže vyvolat přechodový efekt(http://jaknajquery.cz/). Nezabalil jsem do do apostrovů, protože mi to rozhodilo kód…

    Přidejte místo Read more následující kód:

    <a href=”#” onclick=”document.getElementById(‘koment_zobraz’).style.display = ‘block’;

    return(false);”><b>Zobrazit komentáře</b>

    <div id=”komentar_zobraz” style=”display: none;”>

    <?php comments_template(); ?>

    Nebo chcete <a href=”#” onclick=”document.getElementById(‘koment_zobraz’).style.display =

    ‘none’; return(false);”><b>Skrýt komentáře</b>?

    </div>

    #8901

    TD
    Participant

    Nevalí mi to, nebo jsem fakt lampa:( ještě jeden postřeh když otevřu příspěvek z hlavní strany jelikož ji nemám statickou ale zobrazení posledních tří nových příspěvků tak se otevře odkaz a rovnou i komentáře rozbalené s možností komentu, a když otevřu příspěvek z hlavního menu tak to jde přes jiný odkaz a tudíž neotevře komentáře, odkaz hlavní strana a příspěvek

    http://www.tomasdosek.com/2011/07/28/setkani-pivovaru-vi-v-rosicich/

    další je odkaz přes který jde z hlavního bočního menu

    http://www.tomasdosek.com/setkani-pivovaru-vi-16-07-11/

    nevím jestli to tak má být teda, mám naisntalovaný plugin pro zkrácení linku akorát wp no category base

    #8902

    neteyescz
    Participant

    Na místo textu čti komentáře, který otevře komentáře dáte následující kód. “Čti komentáře” pak nebude odkazovat na http:// link, ale na #(javascriptová událost) a po kliknutí na něj otevřete komentáře přímo na stránce, na které se nacházíte…

    #8903

    TD
    Participant

    místo čti komentáře což je archive.php jsem vložil ale pořád nic, zkuste kouknou a popřípadě vložit vy, díky moc, zde obsah archive.php

    <?php get_header(); ?>

    <div id=”content” class=”narrowcolumn”>

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class=”post” id=”post-<?php the_ID(); ?>”>

    <div class=”post-top”>

    <div class=”post-title”>

    <h2>” rel=”bookmark” title=”Permanent Link to <?php if ( function_exists(‘the_title_attribute’))

    the_title_attribute(); else the_title(); ?>”><?php the_title(); ?></h2>

    <h3>

    Fotoreportáž (<?php the_category(‘, ‘) ?>) vložil <?php the_author() ?> dne <?php the_time(‘d-m-Y’) ?>

    </h3>

    <?php if ( function_exists(‘the_tags’)) the_tags(‘<h3 class=”tags”>Štítky: <span>’, ‘, ‘, ‘ </span></h3>’); ?>

    </div>

    </div>

    <div class=”entry clear”>

    <?php the_content(‘Přečtěte si zbytek tohoto vstupu»’); ?>

    </div>

    <div class=”postmetadata”>

    <div class=”alignright”>” >Čti Komentáře</div>

    </div>

    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <div class=”navigation”>

    <div class=”alignleft”><?php next_posts_link(‘« Starší Fotoreportáže ‘) ?></div>

    <div class=”alignright”><?php previous_posts_link(‘Novější Fotoreportáže »’) ?></div>

    </div>

    <?php else : ?>

    <h2 class=”center”>Nenalezeno</h2>

    <?php include (TEMPLATEPATH . ‘/searchform.php’); ?>

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    #8904

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    ZDE je upravený archive. Příště, prosím, vkládeje zdrojový kód do obráceného apostrofu.

    Děkuji.

    <?php get_header(); ?>

    <div id="content" class="narrowcolumn">

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top">
    <div class="post-title">
    <h2>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php if ( function_exists('the_title_attribute'))

    the_title_attribute(); else the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    <h3>
    Fotoreportáž (<?php the_category(', ') ?>) vložil <?php the_author() ?> dne <?php the_time('d-m-Y') ?>
    </h3>
    <?php if ( function_exists('the_tags')) the_tags('<h3 class="tags">Štítky: <span>', ', ', ' </span></h3>'); ?>

    </div>
    </div>
    <div class="entry clear">
    <?php the_content('Přečtěte si zbytek tohoto vstupu»'); ?>
    </div>

    <div class="postmetadata">
    <div class="alignright"><a href="#" onclick="document.getElementById('koment_zobraz').style.display = 'block';
    return(false);"><b>Zobrazit komentáře</b>

    <div id="komentar_zobraz" style="display: none;">
    <?php comments_template(); ?>
    Nebo chcete <a href="#" onclick="document.getElementById('koment_zobraz').style.display =
    'none'; return(false);"><b>Skrýt komentáře</b>?
    </div></div>
    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <div class="navigation">

    <div class="alignleft"><?php next_posts_link('« Starší Fotoreportáže ') ?></div>
    <div class="alignright"><?php previous_posts_link('Novější Fotoreportáže »') ?></div>
    </div>

    <?php else : ?>

    <h2 class="center">Nenalezeno</h2>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    #8905

    TD
    Participant

    mám vloženo ale nefunguje:(

    #8906

    TD
    Participant

    v názvu příspěvku to hodí

    ” rel=”bookmark” title=”Permanent Link to Portrét”>Portrét

    místo číst komentáře je zobrazit komentáře, nic se nevypíše i po kliku na zobrazit komentáře

    #8907

    neteyescz
    Participant

    To je tím kódem který jste sem vložil a nedal do apostrof.

    ! Vložte ho ještě jednou, a tentokrát do apostrof.

    Děkuji.

    #8908

    TD
    Participant

    aha pardon

    <?php get_header(); ?>

    <div id="content" class="narrowcolumn">

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top">
    <div class="post-title">
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php if ( function_exists('the_title_attribute'))

    the_title_attribute(); else the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <h3>
    Fotoreportáž (<?php the_category(', ') ?>) vložil <?php the_author() ?> dne <?php the_time('d-m-Y') ?>
    </h3>
    <?php if ( function_exists('the_tags')) the_tags('<h3 class="tags">Štítky: <span>', ', ', ' </span></h3>'); ?>

    </div>
    </div>
    <div class="entry clear">
    <?php the_content('Přečtěte si zbytek tohoto vstupu&raquo;'); ?>
    </div>

    <div class="postmetadata">
    <div class="alignright"><a class="readmore" href="<?php the_permalink() ?>" >Čti Komentáře</a></div>
    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <div class="navigation">

    <div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Starší Fotoreportáže ') ?></div>
    <div class="alignright"><?php previous_posts_link('Novější Fotoreportáže &raquo;') ?></div>
    </div>

    <?php else : ?>

    <h2 class="center">Nenalezeno</h2>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    #8909

    neteyescz
    Participant

    Takže jsem ten kód předělal, teď by to mělo jít.

    <?php get_header(); ?>

    <div id="content" class="narrowcolumn">

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top">
    <div class="post-title">
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php if ( function_exists('the_title_attribute'))

    the_title_attribute(); else the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <h3>
    Fotoreportáž (<?php the_category(', ') ?>) vložil <?php the_author() ?> dne <?php the_time('d-m-Y') ?>
    </h3>
    <?php if ( function_exists('the_tags')) the_tags('<h3 class="tags">Štítky: <span>', ', ', ' </span></h3>'); ?>

    </div>
    </div>
    <div class="entry clear">
    <?php the_content('Přečtěte si zbytek tohoto vstupu&raquo;'); ?>
    </div>

    <div class="postmetadata">
    <div class="alignright"><a class="readmore" href="#" onclick="document.getElementById('koment_zobraz').style.display = 'block';
    return(false);"><b>Zobrazit komentáře</b></a></div>
    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <div class="navigation">

    <div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Starší Fotoreportáže ') ?></div>
    <div class="alignright"><?php previous_posts_link('Novější Fotoreportáže &raquo;') ?></div>
    </div>

    <div id="komentar_zobraz" style="display: none;">
    <?php comments_template(); ?>
    Nebo chcete <a href="#" onclick="document.getElementById('koment_zobraz').style.display =
    'none'; return(false);"><b>Skrýt komentáře</b>?
    </div>

    <?php else : ?>

    <h2 class="center">Nenalezeno</h2>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    #8910

    TD
    Participant

    Tak jsme ve stavu že po kliknutí na příspěvek v halvním menu se zobrazí příspěvek, nevypíše komentáře a po kliku na Zobrazit komentáře se také nic neděje:(

    #8911

    neteyescz
    Participant

    Teď už to snad bude fungovat :-)

    <?php get_header(); ?>

    <div id="content" class="narrowcolumn">

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top">
    <div class="post-title">
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php if ( function_exists('the_title_attribute'))

    the_title_attribute(); else the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <h3>
    Fotoreportáž (<?php the_category(', ') ?>) vložil <?php the_author() ?> dne <?php the_time('d-m-Y') ?>
    </h3>
    <?php if ( function_exists('the_tags')) the_tags('<h3 class="tags">Štítky: <span>', ', ', ' </span></h3>'); ?>

    </div>
    </div>
    <div class="entry clear">
    <?php the_content('Přečtěte si zbytek tohoto vstupu&raquo;'); ?>
    </div>

    <div class="postmetadata">
    <div class="alignright"><a class="readmore" href="#commentform" >Napiš komentář!</a></div>
    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>
    <div id="komentare">
    <?php comments_template(); ?>
    </div>
    <div class="navigation">

    <div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Starší Fotoreportáže ') ?></div>
    <div class="alignright"><?php previous_posts_link('Novější Fotoreportáže &raquo;') ?></div>
    </div>

    <?php else : ?>

    <h2 class="center">Nenalezeno</h2>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    #8912

    TD
    Participant

    nevalí změna oproti původnímu klik napiš komentář poté k url připíše #commentform ale pak se nic neděje, asi se na to vykašlem, já jsem teda myslel že to půjde jednodušejc:D

    #8913

    neteyescz
    Participant

    :-)

    Tak ještě zkuste místo funkce comments_template doplnit

    nahradit

    <div id="komentare">
    <?php comments_template(); ?>
    </div>

    tímto

    <ol class="commentlist">
    <?php wp_list_comments(); ?>
    </ol>

    #8914

    admin
    Keymaster
    Web

    Ještě jsem toto vlákno nestudoval celé, ale je to tu dost nepřehledné :-)

    Co je to prosím konkrétně za šablonu? Je někde ke stažení? Nebo ji můžete někam nahrát? Usnadnilo by to spoustu věcí a při navrhovaných úpravách by se to mohlo celé rovnou otestovat…

    P.S. Našel jsem zcela stejné téma na dalším fóru.

    #8915

    neteyescz
    Participant

    Je to tu nepřehledné právě kvůli tomu, že nemohu nikde nalézt šablonu a pořádně to otestovat na živo. A příště si prosím vyberte jedno fórum a tam dejte otázku, jak vydíte, na obou fórech máte skorem totožné odpovědi jako zde…

    #8916

    TD
    Participant

    Chlapi samozřejmě se to tu stává nepřehlé proto navrhuji a prosím neteyescz aby mi dal email a pošlu šablonu kde to může zkouknout, sem bychom pak napsali výsledek, prže jsem si myslel že to bude daleko jednodušší proto jsem aj založil druhé vlákno jinde kdyby náhodou věděl někdo jiný, každopádně příště to tak už neudělám sorráč za to.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 24)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.