odkaz na soubor ke staženi

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30249

    filemon
    Participant

    Dobrý den,

    zkouším si web pro školu (http://healthybodybara.8u.cz/) a nevím jak udělat to, že když kliknu na příspěvek (je to vpravo na strankách) tak aby se mi hned to suplovani stahlo…
    misto toho se mi otevře prvni ta stranka a pak tam teprv musím kliknout na stahnout…
    nevite jak by to slo udelat?
    (v rychlých odkazech nahoře to jde dobře když to, udelam pres menu-> uzivatelsky odkaz, ale v nastavení přízpěvku to nejde)

    děkuji za odpověď

    #30307

    admin
    Keymaster
    Web

    Na webu používáte šablonu Education Hub a odkaz na “suplování” je v podstatě jen nějaký příspěvek v podobě “event”? Patrně máte placenou Pro verzi, která něco podobného umí, viz “News and Event Section for Home Page”. Ale nevím, jak je to tam vložené a zda by tam šlo nějak vložit rovnou nahranou přílohu? Bohužel k této šabloně nemám přístup, takže těžko říci, zda to lze nějak snadno nastavit. Patrně by to šlo upravit, v případě zájmu se klidně ozvěte

    Mimochodem, má dost podivnou URL adresu: http://healthybodybara.8u.cz/2016/12/18/httphealthybodybara-8u-czwp-contentuploads201612tyden-51-docx/.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti