Odhlašování na Androidu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36545

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím,
    mám web na WordPressu, kde jsem se snažil nastavit placený obsah. Tedy registraci, kdy se člověk přihlásí a tím se mu zpřístupní placený obsah. Teoreticky vše fungovalo, jenom:

    – na PC vše v pohodě, člověk se jednou ke svému přihlásil a pak už jej nic neobtěžovalo
    – na Androidu se ale bylo potřeba přihlašovat (vyplňovat uživatelské jméno a heslo každou chvíli, což je obrovská otrava, hlavně na mobilu

    Chci se zeptat, jestli to nemá nějaké řešení. Plugin nebo jiný způsob, díky kterému by zůstávalo zařízení trvale přihlášeno.

    Díky.

    #36549

    admin
    Keymaster
    Web

    To vypadá spíše jako problém s přihlašovacími cookies. Na jakém Androidu konkrétně (verze)? V jakém prohlížeči konkrétně (Chrome)? Může jít o nějaké konkrétní nastavení konkrétního zařízení, když nám uděláte nějaký testovací účet (potom můžete smazat), tak to můžeme vyzkoušet odjinud :-)

    #36555

    wlashack
    Participant
    Web

    Ono se to právě dělo obecně. Různým lidem na různých zařízeních. Mně osobně jak na telefonu, tak na tabletu. Takže nešlo o nějaké nastavení konkrétního systému nebo zařízení. Obvykle to tak dva tři dny fungovalo bez nutnosti se znovu přihlašovat, a pak zase vyskočilo, že nejsem přihlášený a musel proběhnout login atd.

    Já dnes ráno vygooglil plugin Persistent Login, tak jej chci zkusit.

    #36559

    admin
    Keymaster
    Web

    To je podivné, ale naznačovalo by to, že se to liší podle konkrétního zařízení (prohlížeče, verze Androidu). Tak může teoreticky způsobovat problém plugin pro placený obsah, nevím, jaký konkrétně používáte? Každopádně plugin pro trvalé přihlášení by neměl fungovat, pokud je tam nějaký problém s cookies, ale uvidíte, vyzkoušejte a dejte vědět…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti