Obrázek v záhlaví jen na úvodní stránce.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Obrázek v záhlaví jen na úvodní stránce.

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  NoFire a poslední změna je stará 3 týdny.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38641

    NoFire
    Participant
    Web

    Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ?
    Na adrese Truhlárna mám stránky ve WP verze 5.4.2. na šabloně ColorMag ve verzi Free.
    Používám tam obrázek v záhlaví, ale ten se mi zobrazuje na všech stránkách. Já bych ale potřeboval ten obrázek zobrazovat jen na úvodní stránce. V nastavení je pouze volba obrázek zobrazovat ANO nebo NE. No vlastně ideální by bylo, kdyby šel přidat kód v php tak abych mohl napsat jestli se zobrazí obrázek v záhlaví nebo ne a pokud ano, tak zadat jaký obrázek. Abych mohl mít na každé stránce jiný obrázek.
    Nechci nehotové stránky pouštět do světa a tak jestli se chcete na to někdo podívat, zadejte po kliknutí na zámek jméno host a heslo host123

    Díky za pomoc.

    #38643

    flashrad
    Participant

    Dobrý den,
    použijte podmínku is_page(id stránky) v souboru header.php

    #38646

    NoFire
    Participant
    Web

    Díky za pomoc, ale moc mi to nefunguje. Našel jsem si ve zdrojovém kódu, že se obrázek zobrazuje v DIVu <div class=”header-image-wrap”>. Ten jsem našel ve header-functions.php a to jsem upravil. Bohužel to zobrazuje obrázek vždy a ne jen pro stránku s ..post=652 .

    <?php } 
    if (is_page(652)) {	?>
        <div class="header-image-wrap">
           <img src="<?php echo esc_url( $header_image ); ?>" class="header-image" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" alt="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>">
        </div>
    <? }>
    #38647

    flashrad
    Participant

    To bude tím že šablona umonuje zvolit umístění obrázku v záhlaví, takže tu podmínku is_page musíte přidat do těchto podmínek v header.php:

    <?php
    if ( get_theme_mod( 'colormag_header_image_position', 'position_two' ) == 'position_one' && is_page(652) {
    				colormag_render_header_image();
    			}
    			?>

    Jsou tam tři tak klidně do všech.

    #38656

    NoFire
    Participant
    Web

    Perfektní, teď už je to tak jak jsem to chtěl. Díky za pomoc, už jsem zase o kus chytřejší. :-)

    Milan

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.