Nová verze stránky(nový vzhled)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Nová verze stránky(nový vzhled)

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 4 roky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38444

    kloub
    Participant

    Zdravím,

    Nevím jestli se to tu už někdy řešilo nebo je to moc easy dotaz, ale potřeboval bych poradit ohledně optimizepressu. Do teď jsem vždy programoval stránky v php,js,css a podobně. S wordpressem nemám zkušenosti. Mám udělat nový vzhled pro stránku. Chtěl bych se zeptat jestli je nějaká možnost jak to udělat ? Abych mohl něco upravovat nejlépe v css a nikdo to kromě mě neviděl a já to jen pak zaktivoval? Když stránka a obsah zůstane stejné, tak budu měnit jenom šablonu? Taky mě zajímá jestli jde upravovat jinou šablonu než co je teď aktivovaná a , že bych to pak jen přepl ?

    Předem děkuji

    #38446

    mirekk
    Participant
    Web

    Buď si vytvořte subdoménu, na které zprovozníte wordpress, anebo si wordpress zprovozněte na localhost ve svém počítači. V obou případech po úpravách šablony všechny její soubory (anebo jen ty, které jste upravil, překopírujete přes FTP na “ostrý” web. V každém případě ale šablonu upravujte pouze tak, že si vytvoříte odvozenou šablonu s potřebnými soubory. Návody jak na to najdete tady na fóru.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti