Nezobrazující se obrázky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Jaroslav.Parma a poslední změna je stará 3 týdny.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38609

    Jaroslav.Parma
    Participant

    Ahoj všem,
    mám problém s obrázky, které se nechtějí zobrazit. Jde o stránku, která funguje skrz soubor page.php
    <?php get_header(); ?>
    <section>

    <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    <h1><?php the_title(); ?></h1>
    <?php the_content(); ?>
    <?php endwhile; ?>

    </section>
    <?php get_footer(); ?>
    A zdrojový kód pro konkrétní stránku vypadá takto:
    <div class=”container”>
    <div class=”cenik-man”>
    <div class=”ceny”>
    <h2>Pánský ceník</h2>
    Stříhání 80 Kč

    Strojkem 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm 60 Kč

    dohola 30 Kč

    Mytí vlasů 30 Kč

    Melírování 200 Kč

    Celá barva 260 Kč + 90 Kč práce (na krátké vlasy stačí 1/4 barvy)

    Dítě 70 Kč (Strojekm 50Kč)

    </div>
    <div class=”haircut”>/images/man.jpg” alt=”pánský účes”></div>
    </div>
    <div class=”cenik”>
    <div class=”ceny”>
    <h2>Dámský ceník</h2>
    Stříhání 90 Kč

    Mytí vlasů 30 Kč

    Foukání 90 Kč

    Vodová 90 Kč

    Melírování 270 Kč

    Odbarvení odrostů 180 Kč

    Celá barva 260 Kč + 90 Kč práce (na krátké vlasy stačí 1/4 barvy)

    Lak, tužidlo 20 Kč

    Dítě 80 Kč

    Trvalou neprovádím

    </div>
    <div class=”haircut”>/images/woman.jpg” alt=”dámský účes”></div>
    </div>
    </div>
    Další problém je v tom, že po vložení druhého <?php echo get_template_directory_uri(); ?>/
    se přestane zobrazovat patička.

    #38611

    Jaroslav.Parma
    Participant

    Pochopitelně v uvedené cestě u obou obrázků je
    <?php echo get_template_directory_uri(); ?>/

    #38612

    Jaroslav.Parma
    Participant

    Tak problém je úspěšně vyřešen. Místo get_template_directory_uri() a kombinace cesty k souboru v dané sabloně, jsem do src napsal kompletní url k danému souboru.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.