Nezobrazují se mně příspěvky na blogu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nezobrazují se mně příspěvky na blogu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  flightsfromreality.eblog.cz a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22916

    Prosím, nefunguje mi už nějaký čas blog, nejprve se nezobrazil vůbec, nyní se zobrazí, ale příspěvky ne. Pokouším se aktualizovat na 4.1.2 podle návodu, ale nedaří se mi ani na připojit se na FTP :-( Poradí mi někdo, co mám zadat jako název relace, hostitele, jméno uživatele a heslo, abych se tam konečně připojila? Děkuji za radu, pokud možno polopatickou :-)

    #22926

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Pokud WordPress vyžaduje při aktualizaci přístupy na FTP, tak je tam musíte zadat tak, jak jste je dostala přímo od hostingu. Jde o stejné údaje, které jste musela zadávat do FTP klienta, pomocí kterého jste WordPress instalovala…

    #22955

    To já kdybych věděla, co mám za hosting :-(, myslela jsem, jestli to nebude eblog.cz, ale nevím to jistě. Potřebovala bych krok za krokem poradit s připojením na FTP. Při dotazu na toto:
    – název relace ???
    – hostitel ???
    – jméno uživatele ??? název mého blogu?
    – heslo ??? kterým se přihlašuji na blog?
    Omlouvám se za blbost, ale nevím si rady a nerada bych o blog přišla, přeci jen jsem mu věnovala nějaký ten rok. Za pomoc děkuji :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti