Nezobrazují s emi příspěvky pro nepřihlášené uživatele

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nezobrazují s emi příspěvky pro nepřihlášené uživatele

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2901

    leos.mastnik
    Participant
    Web

    Dobrý den, mám dotaz. Nezobrazují se mi příspěvky, pro uživatele, kteří nejsou přihlášeni i když je pšíspěvek nastavený jako veřejný. Zde http://global-adventures.cz/category/2012nepal/ se zobrazují jen day01 – 03 a pro přihlášené je videt všech deset příspěvků. To samé se děje s jinýmioblastmi stránek. Třeba jsem si nastavil jiné avatary pro uživatele, které jsou videt jen pro přihlášené, když se to klasický návštěvník avatary nevidí… Kde je problém???

    #14729

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, ale těžko říci. Zkuste “klasiku”, tedy deaktivovat všechny pluginy a pokud to nepomůže, tak ještě aktivovat výchozí šablonu Twenty Twelve. Poté se můžete postupně vracet k původnímu stavu a hledat viníka. Tímto způsobem zjistíte, co je příčinou zmiňovaných problémů…

    Šablona The Travel Theme sice vypadá zajímavě, ale je už také více než 2 roky stará (a neaktualizovaná), což může způsobovat mnohé problémy (nějakou chybku máte např. v zápatí webu).

    #14730

    leos.mastnik
    Participant
    Web

    Dekuji za radu jste mým spasitelem! opravdu za to mohl plugin konkrétně “Smart Youtube Pro”. Děkuji velmi!

    #14731

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky :-) Plugin Smart YouTube PRO je ale vcelku používaným a aktualizovaným pluginem, takže to možná není ten pravý škůdce. Možná pouze zlobí v kombinaci s použitou šablonou nebo je v konfliktu s nějakým jiným pluginem. Pokud máte ještě chuť experimentovat, tak ho zkuste nechat aktivovaný a deaktivovat všechny ostatní pluginy + nasadit výchozí šablonu Twenty Twelve.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti