(Ne)zobrazování řádkových zlomů v komentářích

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) (Ne)zobrazování řádkových zlomů v komentářích

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Woff a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32464

    Woff
    Participant

    Dobrý den,

    pokud se nemýlím, za normálních okolností nejsou “řádkové zlomy” (vytvořené přes tlačítko “enter”) v komentářích ukládány skrze HTML jako odstavec (tagem <p>) ani jako nový řádek (tagem <br>), ale přesto jsou na webu veřejně vidět. Já nyní bojuji se šablonou “four seasons”, kde toto nefunguje: V redakčním systému sice vidím komentáře tak, jak byly napsány (rozděleny do sekcí formou “řádkových zlomů”), ale veřejnost vidí každý komentář slitý dohromady, do jednolitého dlouhého textu, bez těchto “řádkových zlomů”.

    Zajímalo by mě, jak “zrcadlit” tyto řádkové zlomy z redakčního systému taky na veřejném webu, jinými slovy z “backendu” na “frontend”. Myslel jsem, že jde o soubor CSS, kde postačí v “pre” zadat white-space: pre; – aby se zkrátka všechny mezery zobrazovaly stejně jako v textovém editoru, ale nefunguje to :-(.

    Jde o následující web: http://kupnisila.cz/ , ukázka komentářů zde: http://kupnisila.cz/socialni-davky/ (na titulní straně jsem už jeden komentář rozdělil do odstavců přes <p>, ale komentářů mám na webu kolem 5 000, takže nelze každý editovat znovu zvlášť).

    Za rady nebo odkaz na patřičné vlákno, kde eventuálně totéž již bylo řešeno, bych byl vděčen.

    Přeju všem hodně zdaru.

    Petr

    #32518

    Woff
    Participant

    Vyřešeno plugunem wpdiscuz: https://cs.wordpress.org/plugins/wpdiscuz/ :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti