Nezobrazování pododkazů

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3296

    martinmedek1
    Participant
    Web

    Dobrý den,mám nainstalovanou šablonu Pretty Parchment,ve které mám dvě menu,první na pravé straně kde mám jednolivé podsložky zobrazené a seřazené podle sebe,druhé na horní liště,kde jsou zobrazeny jenom nadřazené složky a jsou řazeny podle abecedy.Poraďte mi prosím jak můžu zasáhnout do horního menu?Děkuji předem za odpověď.

    #15500

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona Pretty Parchment je už opravdu VELMI zastaralá (skoro 5 let), takže nepodporuje nejnovější funkce pro zobrazení vlastních menu (kromě widgetů), ale používá klasickou funkci wp_list_pages(). V souboru header.php (najdete ho v adresáři se šablonou nebo použijte menu Vzhled – Editor) je na řádku číslo 39 následující kód:

    <?php wp_list_pages('title_li=&depth=1'); ?>

    Z toho vyplývá, že se v horním menu řadí stránky podle abecedy (aneb defaultní hodnoty parametru sort_column). Můžete je řadit podle dalších hodnot (datum, ID) nebo podle vlastního pořadí, kdy máte u každé stránky v administraci sekci Vlastnosti stránky a u ní můžete definovat pořadí, které se bude brát v potaz při řazení stránek.

    Další možností je tvorba dalšího vlastního menu (jako máte patrně u widgetu v pravém sloupci) a upravit šablonu tak, aby ho mohla zobrazovat i v horní části webu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti