Nezobrazování článků na hl. stránce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nezobrazování článků na hl. stránce

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jirka84 a poslední změna je stará 13 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #766

    Jirka84
    Participant

    Zdravím, píši možná s hloupou prosbou, ale nevím si rady a strejda Google nepomohl a na fóru také nic nenalézám (s angličtinou jsem pak dost na štíru).

    Jde mi o to, že chci, aby byly na hl. stránce umístěny jen články, které si tam přeji. Tedy aby byla při přidávání článků k zaškrtnutí volba zobrazení na hl. stránce. Někdy totiž přidávám články, které na hl. stránce nechci.

    PS: Jediné, co mě napadlo, je vytvoření rubriky, do které nacpu vše, co je na hl. stránce a pak ji dám zobrazit jako defaultní, ale takto to řešit nechci. Určitě by mi pomohl nějaký plugin, který však nemohu najít :-(

    Předem díky za pomoc.

    #7400

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je několik…

    1) Na hlavní stránce budou zobrazované příspěvky podle nějaké logiky (např. pouze z některých rubrik, s určitým štítkem, autorem – prostě co tě napadne a bude se to pravidelně opakovat). Pak stačí použít funkci query_posts(), něco najdeš i v našem článku.

    2) Použiješ uživatelské pole – vytvoříš nějaké např. s názvem uvodni_stranka a pokud chceš příspěvek na úvodní stránce, tak vyplníš hodnotu 1. A pokud ho nechceš na úvodní stránce, tak nevyplníš nic (pole buď vůbec nepřidáš nebo budeš dávat hodnotu 0). Potom použiješ opět funkci query_posts(), tentokrát ale s parametrem pro uživatelské pole, tedy např.

    query_posts('meta_key=uvodni_stranka');

    3) Použiješ nějaký plugin, které fungují zcela stejně jako logika popsaná výše v bodě 2. Jen mají obvykle místo klasického uživatelského pole ještě hezké zaškrtávátko, které je pro správu přehlednější. Můžeš zkusit třeba pluginy Featured Post, Select Featured Post, či nějaký jiný (obvykle mají v názvu nebo popisu klíčová slova “featured” a “posts”).

    #7401

    Jirka84
    Participant

    opět mockrát děkuji za pomoc!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti