Nezobrazení nových příspěvků (aktualit)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nezobrazení nových příspěvků (aktualit)

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19602

    csop
    Participant

    Po změně na novou verzi wordpressu máme na stránce http://www.zvirevnouzi.cz problém se zobrazováním nových příspěvků. Pokud vložím do sekce aktuality nový příspěvek, zobrazí se mi pouze v úvodním okénku na hlavní stránce. Přímo v sekci (a podsekcích) aktuality už ho nenajdu a stejně tak zmizí i předešlé aktuality. Tzn. v podsekcích jsou aktuality zadané do dubna tohoto roku a dál už nic. Takže 3 měsíce zadávám aktuality tak, že nová se objeví na úvodní stránce a ta předešlá zmizí (v uživatelském prostředí tam normálně je, hlavní administrátor si s tím neví rady).
    Za odpověď předem děkuji. Zdena

    #19605

    admin
    Keymaster
    Web

    To je těžké, používáte vlastní šablonu, takže tam může být nějaký problém (špatně udělaná funkce, atd). Zkoušela jste deaktivovat všechny pluginy? Zkoušela jste aktivovat výchozí šablonu Twenty Fourteen? Z jak staré verze WordPressu jste aktualizovali? “Aktuality” je stránka nebo rubrika? Má totiž podivný jednoduchý odkaz, rubrika má většinou URL v podobě domena.cz/rubrika/nazev-rubriky a nikoli jen domena.cz/nazev-rubriky. Možná tam používáte nějaký plugin nebo speciální funkci, bohužel tam může být možností mnoho. Pokud se nepodaří identifikovat problém, pošlete prosím přístupy (administrátor WordPressu + FTP) na email pavelevap@separatista.net, zkusím se na to podívat.

    #20055

    admin
    Keymaster
    Web

    Hlavní problémy nakonec způsoboval zejména plugin qTranslate, který byl na webu ještě k tomu v trochu starší verzi (na nejnovějším WordPressu) a de facto vůbec nepoužívaný. Takže pozor na tento plugin, opravdu může způsobovat mnohé záhadné problémy… Také vlastní šablona nebyla moc ideálně vytvořená a některé funkce způsobovaly různé související problémy… Nakonec ale dořešeno a vše by mělo bez problémů fungovat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti