nextgen problém s instalací

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem nextgen problém s instalací

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6426

    a.bielesz
    Participant

    Zdravím, nedokážu dostat plugin_NextGEN Gallery 2.0.40. do svého WordPress 3.8.1… ani automatickým způsobem, ani nahráním zkomprimovaného souboru… píše mi to chybu “Soubor se nepodařilo zkopírovat. nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_gallery/templates/slideshow/nextgen_basic_slideshow_settings_gallery_dimensions.php”… nevíte co s tím prosím? Dík

    #17465

    ScheRas
    Participant
    Web

    Zkuste ručně nahrát všechny soubory pluginu na FTP do složky /wp-content/plugins/.

    #17466

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý problém, u obou způsobů to skončí stejnou chybovou hláškou? Jaký používáte hosting? Jaký máte dostupný memory_limit (i když tam je největší zátěž na paměť při rozbalování instalačního balíčku)?

    Další možností je omezení délky názvu souboru na serveru, přece jen “nextgen_basic_slideshow_settings_gallery_dimensions.php” je (pokud dobře počítám) celkem 55 znaků a někde by to mohlo způsobovat problémy, zkuste kontaktovat poskytovatele hostingu. V tomto případě by pak ale asi nemělo fungovat ani ruční nahrání souboru na FTP, jak doporučil správně ScheRas.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti